Škoda neproměněných šancí | SK Slavia Praha
Více

Škoda neproměněných šancí

Karel Piták si odbyl slávistickou premiéru v ostře sledovaném duelu na Žižkově. Podal slušný výkon, spokojen však nebyl. „Jak bych mohl, prohrálo se. Doufám, že to příště bude lepší,“ říká a vrací se k utkání. „Přišlo hodně lidí, byla skvělá atmosféra. Moc mě mrzí, že jsme nebodovali. Příčiny porážky? V první půli to docela šlo, po poločase jsme však přestali hrát. Viktorka přitvrdila a my se s tím nedokázali vyrovnat. Škoda, že jsme neproměnili šance, pak by se nám hrálo úplně jinak.“

V Hradci nastupoval Piták v útoku, v neděli se však objevil na pravé straně zálohy. „I když nejraději hraju vepředu, tak je mi jedno, kam mě trenér postaví. Myslím, že jsem měl na Viktorce několik podařených akcí, ale bude to chvíli trvat, než se s ostatníma sehraju,“ přemýšlí naše posila, která se už zaobírá nadcházejícím střetnutím v Drnovicích. „Musíme tam vyhrát, ten rozestup se už nemůže zvětšovat,“ burcuje.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články