Na jaro se dobře připravíme, slibuje Müller | SK Slavia Praha
Více

Na jaro se dobře připravíme, slibuje Müller

V posledním podzimním utkání se na drnovickém trávníku v sešívaném dresu objevil i stabilní člen základní sestavy Martin Müller. V malé vísce u Vyškova strávil několik sezón, a jak říká, na své bývalé působiště rád vzpomíná. „Pět let je dlouhá doba, prožil jsem tam moc pěkné období. Mám v ‘Drnkách’ spoustu kamarádů, ale samotný zápas jsem nijak výjimečně neprožíval, hecování neproběhlo,“ říká.

Pak přeladí na vážnější strunu. „Nebyl to moc dobrý zápas, zase jsme dostali hloupé góly. Je to pořád stejné, nedáváme šance a přijde trest. Za stavu 0:2 mě napadaly nejhorší věci, naštěstí přišel spasitel Zelenka a zase nám pomohl. Mohli jsme nakonec vyhrát, ale stejně tak i prohrát,“ shrnuje utkání náš obránce a zamýšlí se: „Doufám, že se na jaro dobře připravíme. Budeme se snažit, nic nevzdáváme. Snad už se ty nepříjemné výpadky nebudou opakovat. Ze současného stavu rozhodně radost nemáme, stejně jako fanoušci. Uděláme všechno pro to, aby se nám znovu dařilo,“ slibuje.

K jarnímu zlepšení by měl přispět i Karel Piták, který během svých dvou vystoupení ve slávistickém dresu rozhodně nezklamal. „V pátek zahrál dobře. Na to, kolik mu je, si hodně dovolí. A to je potřeba,“ chválí Müller svého nového spoluhráče.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články