Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

AC Sparta Praha - Slavia „A“ dor. 5:2 (3:1), ČPP liga SD, sobota 2.10.04
Branky Slavie: Held, Šmíd
Sestava: Jakub Diviš – Petr Tlustý, Michal Vávra, Michal Šmíd, Roman Švamberg – Michal Held (46. Jiří Novotný), Marek Suchý, Petr Janda, Josef Marc – Martin Prikner (46. Jaroslav Strelka), Robin Dejmek

Za krásného počasí na výborném trávníku jsme vstoupili do derby velice opatrně a bázlivým výkonem. Soupeř byl od začátku lepší ve všech činnostech a naše obrana musela být stále ve střehu. V rozpětí devíti minut jsme třikrát inkasovali – jednou po standardní situaci a dvakrát po školáckých chybách. Teprve za stavu 3:0 pro domácí jsme začali hrát lepší fotbal a po rohu ve 32. minutě snížili zásluhou Helda na 3:1.
Po přestávce jsme už byli Spartě rovnocenným soupeřem a v 52. minutě po standardní situaci snížili na 3:2. V tomto okamžiku jsme byli zpátky ve hře a soupeře začali přehrávat, ale v 65. protivník po standardní situaci potrestal naši chybu v defenzívě a rozhodl utkání. V 75. jsme ze standardní situace dostali další gól na 5:2. Sparta si už výsledek zkušeně pohlídala. Za bojácný výkon v prvním poločase jsme spravedlivě prohráli, i když výše skóre neodpovídá průběhu hry.

Slavia „B“ dor. – Viktoria Plzeň „B“ 4:0 (2:0), ČLSD, neděle 3.10.04
Branky Slavie: Vrzal (Jablonský), Nečas (Vrzal), Černý (Vrzal), Jirovský (Černý)
Sestava: Michal Puš – Lukáš Kindel, Tomáš Proskočil, Radek Dejmek (46. Martin Hladík), Tomáš Marc – Milan Černý, Jiří Valenta (74. Zdeněk Zahálka), Jakub Vagrčka, Tomáš Jablonský (64. Lukáš Dvořák) – Radim Nečas (82. Jakub Jirovský), Ondřej Vrzal
Nejlepší hráči: pochvala pro celý tým

Po reprezentační přestávce jsme pokračovali dalším domácím zápasem s Plzní. Všichni hráči včetně reprezentantů do zápasu vstoupili s velkou chutí, což bylo vidět hned od první minuty zápasu, kdy Nečas získal míč na levé straně hřiště a uvolnil Jablonského. Záložník našel pěkným centrem na přední tyči Vrzala a ten hlavou otevřel skóre. O několik okamžiků později Vrzal chytře zakryl míč, dokázal se s ním otočit a přesně přihrál Nečasovi, jenž prostřelil brankáře podruhé.
Následně jsme si vytvořili řadu velice dobrých střeleckých příležitostí, ale třetí branku jsme vstřelili až v 70. minutě. Na levé straně se uvolnil Vrzal, rozehrál výbornou kombinaci s Nečasem a Vagrčkou, po níž se míč dostal až k do vápna k Černému a ten nekompromisně pod břevno zvýšil. Poslední gól padl minutu před koncem, kdy Černý uvolnil Jirkovského a střídající hráč sám proti brankáři šikovně uzavřel na 4:0.

Vedle vstřelených branek nesmíme opomenout hráče, kteří branky připravují:
- Vrzal – 6 asistencí v sezóně
- Jablonský – 5 asistencí v sezóně
- Valenta – 4 asistence v sezóně
- Kindel – 3 asistence v sezóně

AC Sparta Praha – Slavia „C“ dor. 1:1 (1:1), ČPP liga MD, sobota 2.10.04
Branka Slavie: Necid
Sestava: Michal Toma – Lukáš Vácha (61. David Sobíšek), Petr Kobler, František Lukeš, Jaroslav Starý – Michal Uhlíř (65. Pavel Kroupa), Marcel Gecov, Bořek Dočkal, Jan Kovařík – Tomáš Pekhart, Tomáš Necid (73. Lukáš Stuchl)

Derby se hrálo ve vysokém tempu s prolínáním akcí na jedné i druhé straně. V první dvacetiminutovce jsme byli aktivnější a vytvořili si herní i střeleckou převahu. Rána Gecova se však odrazila od tyče a Pikhartova hlavička po centru Lukeše v brance také neskončila. Smůlu měl i Kovařík, když z přímého kopu trefil břevno, s dorážkou následně neuspěl znovu Pekhart. Také Sparta během utkání dvakrát nastřelila brankovou konstrukci.V 19. minutě jsme se konečně prosadili. Po přihrávce od Dočkala se míč s přispěním soupeřova obránce dostal do dobré pozice k Necidovi a útočník prostřelil gólmana. Ve 30. ale Sparta po zaváhání našeho brankáře vyrovnala přízemní střelou z pětadvaceti metrů.

Slavia „D“ dor. – Viktoria Plzeň „D“ dor. 3:0 (2:0), ČLMD, neděle 3.10.04
Branky Slavie: Novotný, Bambur (Šulc), Borkovec (Dostál)
Sestava: Martin Berkovec – Marek Kindel, Jan Hošek, Radek Šulc, Lukáš Wolf – Martin Dostál (50. Martin Vnouček), Petr Novotný, Pavel Vyhnal, Pavel Borkovec (60. Jan Strouhal) – Petr Hošek (20. Huari Bambur), Tomáš Písař (50. David Smělý)

Po dvou herně nevydařených utkáních jsme předvedli kvalitní výkon a Plzni nedali žádnou šanci k bodovému zisku. První branku dal Novotný po krásné střele z dvaceti metrů. Poté se prosadil Bambur ze standardní situace, když dorazil míč do prázdné branky. Na konečných 3:0 upravil po přestávce Borkovec, jenž do sítě doklepl odražený míč.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články