Rezerva doma znovu jen remizovala | SK Slavia Praha
Více

Rezerva doma znovu jen remizovala

V utkání třináctého kola ČFL remizovala slávistická juniorka na domácí půdě v Xaverově 1:1 s béčkem Mostu. Branku Slavie vstřelil v úvodu střetnutí Bálek.
V utkání třináctého kola ČFL remizovala slávistická juniorka na domácí půdě v Xaverově 1:1 s béčkem Mostu. Branku Slavie vstřelil v úvodu střetnutí Bálek.

Slávisté vstoupili do zápasu výborně a už po dvou minutách se dostali do vedení. Kalivoda na levé straně přešel přes obránce a nacentroval do šestnáctky na Bálka, který z malého vápna poslal míč hlavou do sítě. Poté se hrálo na jednu branku, ale další trefu jsme přidat nedokázali. Udeřil tak soupeř. V 17. minutě dostal dobrou přihrávku mezi beky mostecký Salák, udělal kličku brankáři Kozáčikovi a vyrovnal. Naše hráče gól trochu zmrazil a zbytek poločasu byl vyrovnaný. Soupeř hrozil hlavně ze standardních situací, šance Slavie zase obstaraly pokusy Hrdličky a Bálka, branka však ani na jedné straně nepadla.

Několik minut po přestávce jsme přestáli dobrou příležitost hostů a od té chvíle jsme měli výrazně navrch. Opět nás ale doprovázela špatná koncovka. Sám proti brankáři neuspěl Bálek, stejný hráč hlavičkoval poté v nadějné šanci těsně vedle. Při střele Slámy byl brankář soupeře pozorný. Neuspěli ani ostatní fotbalisté, a tak střetnutí skončilo nerozhodně 1:1.

„Soupeř byl dobrý, utkání také. Přistoupili jsme k němu dobře, těžko můžeme hráčům něco vytknout. Šance jsme měli, ale scházela nám větší efektivita. Z těchto zápasů musíme příště vytěžit víc,“ uvedl asistent Luboš Kozel.

Slavia B - Most B 1:1 (1:1)
Branky: 2. Bálek – 17. Salák
Sestava Slavie: Kozáčik - Chleboun, Vondráček, Nachtman, Studík (72. Mejzlík) - Sláma, Stibůrek, Hrdlička, Kalivoda (82. Jirásek) - T. Dubský, Bálek

Talubku ČFL zobrazíte kliknutím zde.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články