Výsledkový servis dorostu | SK Slavia Praha
Více

Výsledkový servis dorostu

Tescoma Zlín - Slavia „A“ dor. 1:3 (1:1), ČPP liga SD, sobota 13.11.2004
Branky Slavie: 2 Robin Dejmek, Starý
Sestava Slavie: Miroslav Samoel – Jiří Novotný (46. Martin Prikner), Michal Vávra, Marek Suchý, Michal Šmíd – Michal Held, Bohdan Subota, Pavel Eliáš (63. Petr Janda), Jaroslav Starý – Robin Dejmek, Marek Borovský (86. Jaroslav Strelka)

Za nepříznivého deštivého počasí a na blátivém terénu jsme zápas začali velmi špatně a už v 5. minutě inkasovali po chybě celé obrany ze standardní situace. Následně měl soupeř další šanci, kterou však nevyužil. Až poté jsme začali hrát, soupeře přehrávali po stranách a dostávali jej pod tlak. Hřiště nedovolovalo větší kombinaci, snažili jsme se tedy hrát co nejpřímočařeji s následnými centry do pokutového území. To se vyplatilo ve 31. minutě. Held nacentroval do šestnáctky a Dejmek hlavičkou vyrovnal. Do konce půle jsme měli další dvě šance, ale stav 1:1 se nezměnil.
Druhý poločas jsme začali výborně a vypracovali si řadu šancí. Nakonec se ujala až akce Starého, jenž centrem vybídl Dejmka a ten zaznamenal druhou branku v utkání. Kuriózní okamžik byl k vidění v 74. minutě. Starý trefil přímo z rohového kopu šibenici zlínské branky. V závěru jsme vývoj kontrolovali a zasloužené vítězství si pohlídali. Mužstvo ukázalo silnou morálku a kromě úvodních patnácti minut sehrálo na těžkém terénu výborný zápas s řadou pohledných akcí..

Slavia „B“ dor. – FK Tábor 5:1 (1:1), ČLSD, neděle 14.11.2004
Branky Slavie: 2 Nečas, 2 Vrzal, Kindel
Sestava Slavie: Michal Puš – Lukáš Kindel, Vojtěch Marek (54. Ondřej Vrzal), Radek Dejmek, Tomáš Marc (73. Miroslav Pecka) – Tomáš Jablonský, Tomáš Proskočil, Jiří Valenta (82. Adam Rožánek), Jakub Vagrčka – Lukáš Dvořák (70. Jakub Jirovský), Radim Nečas
Nejlepší hráči: všichni hráči v týmu
Podzimní tabulka finálních přihrávek: 11 – Jablonský, 8 – Vrzal, 7 – Valenta, Kindel, 4 – Vagrčka, 3 – Marc

K poslednímu utkání podzimu jsme nastoupili na domácím hřišti proti Táboru. Celý tým byl odhodlán vítězstvím potvrdit vedoucí postavení v tabulce. Již od začátku jsme si vytvářeli řadu příležitostí a v 18. minutě se poprvé gólově prosadili. Po malé domů na straně soupeře přiťukl Jablonský míč z nepřímého trestného kopu Kindlovi a ten přesně trefil mezeru v obraně. Ve 28. však Tábor vyrovnal. Po standardní situaci vyrazil gólman Puš míč na hranici pokutového území, protivník vystřelil a náš hráč míč nechtěně tečoval do vlastní branky. I poté jsme měli příležitosti, v koncovce se nám ovšem nedařilo.
Po přestávce nechtěl žádný ze slávistů dopustit dělbu bodů a v 61. jsme získali vedení zpět na naši stranu. Vagrčka našel v šestnáctce ideálně Vrzala a ten přesně zakončil. O minutu později jsme se prosadili znovu. Kindel společně s Dvořákem připravili možnost pro Nečase a útočník zvýšil. V 67. se Nečas dostal do role nahrávače, když naservíroval balón přes celé pokutové území Vrzalovi a ten poslal míč za záda hostujícího gólmana. Na konečných 5:1 upravil po standardní Vrzalově standardní situaci znovu Nečas, který se trefil hlavou.

Tescoma Zlín – Slavia „C“ dor. 1:3 (1:1), ČPP liga MD, sobota 13.11.2004
Branky Slavie: Necid, Kovařík, Pekhart
Sestava Slavie: Michal Toma – Lukáš Vácha, František Lukeš, Petr Kobler (54. Pavel Kroupa), David Sobíšek – Michal Uhlíř (65. Jan Sirový), Marcel Gecov, Bořek Dočkal, Jan Kovařík – Tomáš Pekhart, Tomáš Necid
Nejlepší hráči: Necid, Pekhart, Dočkal

V posledním zápase podzimní části sezóny jsme potvrdili úspěšnost na hřištích soupeřů a zaslouženě vyhráli.Utkání se hrálo za stálého deště a na rozměklém terénu. Znovu jsme dokázali obrátit nepříznivý vývoj ve svůj prospěch. Již v 15. minutě jsme po rohu soupeře pohrávali 0:1. Ve 29. se nám ale podařilo vyrovnat. Míč se po rohovém kopu vrátil k Dočkalovi, ten našel centrem v šestnáctce Necida a útočník nasměroval míč hlavou do sítě.
Krátce po poločase jsme strhli vedení na svou stranu. Při úspěšném presinku zablokoval Kovařík odkop domácího stopera a sám proti brankáři vstřelil branku. V 77. jsme vítězství definitivně pojistili. Necid, v té době po změně rozestavení z postu stopera, pronikl přes tři protihráče a nastřelil padajícího gólmana. K odraženému balónu se dostal Pekhart, obtočil se kolem obránce a střelou k tyči zaznamenal poslední podzimní gól svého mužstva.

Po podzimní části sezóny jsme v tabulce první s tříbodovým náskokem na Baník Ostrava. Z 15 utkání jsme 11 vyhráli, 3 remizovali, 1 prohráli a získali 36 bodů. Skóre máme vysoce aktivní 41:11. Dosažené výsledky a herní projev by měli být dostatečnou motivací ke zlepšování se a k náročné zimní přípravě.

Slavia „D“ dor. – FK Tábor 11:0 (6:0), ČLMD, neděle 14.11.2004
Branky Slavie: 4 Písař (Hošek P.,Vyhnal,Novotný,Bambur), 3 Bambur (2 Hošek P., Písař), 2 Novotný (Kindel, Dostál), Hošek P. (Dostál), Šulc (Písař)
Sestava Slavie: Martin Žejdlík – Jan Strouhal, Jan Hošek, Radek Šulc (41. Petr Vopěnka), Marek Kindel – Huari Bambur, Pavel Vyhnal, Jakub Kučera (41. Petr Novotný), Martin Dostál – Petr Hošek (41. Zdeněk Čechák), Tomáš Písař

Celý zápas jsme hráli na jednu branku a bylo jen otázkou, kolik dáme branek.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články