Lukáš Došek si několik dní odpočine | SK Slavia Praha
Více

Lukáš Došek si několik dní odpočine

Nepříjemné zranění utrpěl v sobotním vítězném utkání proti Příbrami Lukáš Došek. Pravý obránce Slavie odehrál celý první poločas, o přestávce však odkulhal do kabin a ve druhé půli ho musel na hřišti zastoupit Michal Švec. „Lukáš byl v pondělí na vyšetření, podezření na natržený vaz se naštěstí nepotvrdilo. Vypadá to spíš na natažení postranního vazu a podvrknutí distorze kolena,“ řekl klubový lékař Miloš Barna...
Nepříjemné zranění utrpěl v sobotním vítězném utkání proti Příbrami Lukáš Došek. Pravý obránce Slavie odehrál celý první poločas, o přestávce však odkulhal do kabin a ve druhé půli ho musel na hřišti zastoupit Michal Švec. „Lukáš byl v pondělí na vyšetření, podezření na natržený vaz se naštěstí nepotvrdilo. Vypadá to spíš na natažení postranního vazu a podvrknutí distorze kolena,“ řekl klubový lékař Miloš Barna. „Nasadili jsme mu krátkou ortézu, čtyři dny bude úplně v klidu a uvidíme, jak to bude vypadat. Zápas Blšany asi nestihne, ale je bojovník, stále se zlepšuje. Jeho start za dva týdny by už mohl být reálný,“ dodal Barna.

Zdravotní problémy zcela neodezněly ani u Pavla Kuky, který byl v sobotu na Strahově připraven alespoň jako náhradník. Zraněná třísla ho ale do hry nepustila. „Sval se hojí tři nebo čtyři týdny. Navíc v tomto počasí není optimální, aby naskočil do zápasu z lavičky v průběhu hry,“ podotkl Barna.

A jaké jaký jsou zprávy ohledně Václava Kolouška, který nedávno začal lehce trénovat? „Kolouch chodí rehabilitovat a postupně si přidává. Jeho stav se zlepšuje, začíná cvičit skoro každý den. Nějakou dobu ale bude trvat, než nabere zpátky svalstvo,“ uvedl další z lékařů Slavie Alexander Kučera.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články