Lumír Sedláček už Blšany dvakrát viděl | SK Slavia Praha
Více

Lumír Sedláček už Blšany dvakrát viděl

Jedním z hráčů, na které bude kouč Josef Csaplár v sobotu asi hodně spoléhat, je Lumír Sedláček. Právě jeho standardní situace by totiž mohly na žižkovském stadionu na soupeře platit. „Je to jedna z možností, hřiště je tam opticky menší. Byl bych rád, kdyby to tak bylo. Rozhodnout však může i řada dalších věcí,“ říká levonohý fotbalista. Podle Sedláčka může být výhodou, že se střetnutí uskuteční Praze. „Máme to blíž než oni, to by mohlo hrát v náš prospěch. Všechno ale ukáže zápas,“ podotýká Sedláček.
Jedním z hráčů, na které bude kouč Josef Csaplár v sobotu asi hodně spoléhat, je Lumír Sedláček. Právě jeho standardní situace by totiž mohly na žižkovském stadionu na soupeře platit. „Je to jedna z možností, hřiště je tam opticky menší. Byl bych rád, kdyby to tak bylo. Rozhodnout však může i řada dalších věcí,“ říká levonohý fotbalista. Podle Sedláčka může být výhodou, že se střetnutí uskuteční Praze. „Máme to blíž než oni, to by mohlo hrát v náš prospěch. Všechno ale ukáže až zápas,“ podotýká Sedláček.

Bývalý reprezentant do jednadvaceti let nelenil a předchozí utkání Blšan na Žižkově navštívil. „Byl jsem se podívat dvakrát, proti Drnovicím a Opavě,“ hlásí Sedláček a pouští se do malého rozboru: „Bude hodně těžký terén. Jisté je také to, že zápas bude mít náboj. V týmu přece hrají bývalí slávisté, ať už je to Luděk Zelenka nebo Martin Müller.“ Na závěr má Sedláček ještě jedno upozornění. „Blšany jsou spíš kombinační mužstvo, určitě to nejsou žádní kopáči,“ uzavřel hrdina z posledního venkovního duelu v Českých Budějicích.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články