Ať se daří dál, přáli slávisté Vlčkovi | SK Slavia Praha
Více

Ať se daří dál, přáli slávisté Vlčkovi

Hrdina utkání Stanislav Vlček byl po vítězství nadmíru spokojený. „Jsem moc rád, že nám poslední utkání vyšla. Teď se ještě musíme připravit na ty zbylé dva, abychom je také dobře zvládli,“ řekl Vlček, který ocenil své spoluhráče. „Vítězství je zásluha celého mužstva, když se daří týmu, pak to jde i jednotlivcům,“ usmíval se útočník. Také Karel Piták měl dobrou náladu. „Hodně nám pomohly zápasy v Budějovicích a s Příbramí a proti Blšanům jsme to potvrdili,“ pochvaloval si Piták.
Hrdina utkání Stanislav Vlček byl po vítězství nadmíru spokojený. „Jsem moc rád, že nám poslední zápasy vyšly. Teď se ještě musíme připravit na ty zbylé dva,“ řekl Vlček, který ocenil své spoluhráče. „Na vítězství má zásluhu celé mužstvo, když se daří týmu, pak to jde i jednotlivcům,“ usmíval se útočník. Také Karel Piták měl dobrou náladu. „Hodně nám pomohly zápasy v Budějovicích a s Příbramí. Proti Blšanům jsme to potvrdili,“ pochvaloval si Piták.

V první půli měla hra tempo. „Kombinovat se na tom terénu moc nedalo. Trenér nám říkal, ať hrajeme v zadu na jistotu a hrneme všechno dopředu,“ přiblížil pokyny Stanislav Vlček. Aktivní byla obě mužstva, o něco více ze hry jsme ale měli my a po dvaceti minutách hry se zaslouženě ujali vedení. Lumír Sedláček nacentroval do šestnáctky a blšanský Šourek si balón srazil do vlastní sítě. „Nabíhal jsem do obránce, asi bych to neměl. Myslím, že míč neviděl a holení si ho srazil do brány,“ líčil Vlček klíčový okamžik poločasu.

Po přestávce se hřiště změnilo doslova v oranici. „Terén byl hrozný, skoro až neregulérní. Museli jsme se proto Blšanům vyrovnat v bojovnosti a přidali jsme i fotbalovost,“ poznamenal Piták. Odměnou nám byly dvě branky, o ty se postaral kdo jiný než Standa Vlček. „Sedy mi dal balón krásně do ulice, šli jsme sami na bránu a já se rozhodl pro zakončení,“ okomentoval první trefu Vlček a pustil se do popisování druhé: „Ady dobře vyhrál hlavičku. Já pak jen vystřelil podél Chvalovského.“

Kdyby rozhodčí připsal Vlčkovi i první gól, mohl bývalý hráč Dynama Moskva dosáhnout podruhé v řade na hattrick. „To mě nemrzí. Není to důležité, hlavní je, že jsme potvrdili předchozí výsledky,“ zdůraznil Vlček. „Když se Standovi bude takhle dařit dál, vůbec se nebudeme zlobit,“ hecoval spoluhráče Piták. „V tabulce nám vítězství pomůže. Do konce podzimu ale ještě musíme nějaké body uhrát,“ uzavřel Lumír Sedláček.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články