Utkání B-mužstva odloženo | SK Slavia Praha
Více

Utkání B-mužstva odloženo

K poslednímu zápasu podzimní části ČFL zajížděla juniorka do Čáslavi, tam ji však čekalo nemilé překvapení. Hráči se již rozcvičovali na trávníku, když se patnáct minut před plánovaným výkopem od hlavního rozhodčího dozvěděli, že se zápas kvůli nezpůsobilosti hřiště odkládá. Slávisté nad rozhodnutím nechápavě kroutili hlavami...
K poslednímu zápasu podzimní části ČFL zajížděla juniorka do Čáslavi, tam ji však čekalo nemilé překvapení. Hráči se již rozcvičovali na trávníku, když se patnáct minut před plánovaným výkopem od hlavního rozhodčího dozvěděli, že se zápas kvůli nezpůsobilosti hřiště odkládá. Slávisté nad rozhodnutím nechápavě kroutili hlavami, hrací plocha podle nich nebyla zdaleka tak špatná. „Sám se v tom nevyznám. Viděl jsem už horší terény, určitě se dalo hrát,“ uvedl trenér Pavel Trávník. O náhradním termínu rozhodne řídící komise, hrát se bude pravděpodobně až na jaře.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články