Karel Piták: Baník je pořád hodně silný | SK Slavia Praha
Více

Karel Piták: Baník je pořád hodně silný

Na poslední domácí utkání podzimu se slávisté těší. Všichni si přejí rozloučit se s fanoušky vítězstvím. „Rádi bychom, aby nám současná forma vydržela. Zápasy v Českých Budějovicích a proti Příbrami nás zvedly. Teď to chceme potvrdit i doma s Ostravou,“ prohlašuje Karel Piták.
Na poslední domácí utkání podzimu se slávisté těší. Všichni si přejí rozloučit se s fanoušky vítězstvím. „Rádi bychom, aby nám současná forma vydržela. Zápasy v Českých Budějovicích a proti Příbrami nás zvedly. Teď to chceme potvrdit i doma s Ostravou,“ prohlašuje Karel Piták. Záložník však ví, že to nebude jednoduché, a i přes poslední nezdary soupeře v žádném případě nepodceňuje. „Podle mě je Baník pořád hodně silný,“ říká.

O tom, kdo by mohl vstřelit branky, příliš nepřemýšlí. „Jestli to tam spadne zase Standovi Vlčkovi, mně nebo někomu jinému není důležité. Chceme dohrát podzim v klidu a pohodě, proto chceme tři body,“ podotýká Piták. Také brankář Radek Černý touží uspět. „Vychytaná nula proti Blšanům mě potěšila, ale nijak tyhle statistiky nepřeceňuji. Neměl jsem až tolik práce. Doufám, že to kluci vzadu podobně zvládnou i v pondělí,“ uzavírá třicetiletý gólman.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články