Soustředění: tréninky, jídlo a filmy | SK Slavia Praha
Více

Soustředění: tréninky, jídlo a filmy

ANTALYA - Slávisté jsou již druhým dnem na soustředění v Turecku. Krátce po snídani absolvovali dopoledne v 10:30 regenerační trénink. Další tréninková jednotka, ve které se budou červenobílí herně připravovat na čtvrteční utkání proti rumunskému týmu Universitatea Craiova, se však koná až večer, kdy se v areálu uvolní velké hřiště. Odpoledne tak měla výprava Slavie volný program, každý z hráčů i členů realizačního využili čas po svém. .
ANTALYA - Slávisté jsou již druhým dnem na soustředění v Turecku. Krátce po snídani absolvovali dopoledne v 10:30 regenerační trénink. Další tréninková jednotka, ve které se budou červenobílí herně připravovat na čtvrteční utkání proti rumunskému týmu Universitatea Craiova, se však koná až večer, kdy se v areálu uvolní velké hřiště. Odpoledne tak měla výprava Slavie volný program, každý z hráčů i členů realizačního využili čas po svém.

Někteří fotbalisté plavali v krytém bazénu, jiní šli do posilovny. U toho samozřejmě nesměl chybět Lukáš Došek. „Zatím to tu je fantastický,“ pochvaloval si cestou s ručníkem v ruce. Útočník Adauto zase strávil odpoledne „pokecem“ s novým kamarádem, kterého si našel v bulharském mužstvu Lokomotiv Plovdiv. „Je to taky Brazilec,“ hlásil hrdě slávistický forvard.

Další část hráčů pozorovala tréninky ostatních mužstev, kterých do hotelu Arcadia Sport and Golf Resort přijelo na soustředění hned několik. Mnoho fotbalistů odpočívalo a dohánělo spánkový deficit po náročném cestování. Tradiční zábavou na soustředěních je také sledování filmů. Svou sbírkou CDček a DVDček je v Antalyi proslulý zejména obránce Jiří Rychlík.

Skvělé nálada vládne na pokoji Lumíra Sedláčka a Michala Švece. Věkově se sice oba fotbalisté liší, to ale ani jednomu nevadí. „Já mám totiž stejně starýho bráchu,“ vysvětlil Lumír, jenž právě koukal se svým spoluhráčem na nový film. „Odpočíváme, přijeli jsme pozdě, máme za sebou zápas a zítra nás čeká další,“ prohodil Sedy. Hry na playstationu však Sedláček nehraje. „Nebaví mě to, spíš si přečtu knížku. Teď mám zrovna rozečtenýho Stendhala – Červený a černý,“ pochlubil středopolař s vytříbenou technikou.

Na své si po splnění všech povinností přišel i realizační tým. Maséři chytali trochu sluníčka, klubový lékař Milan Smejkal a někteří asistenti vyrazili na kurty zahrát si tenis. Úderem šesté hodiny ovšem „zábava“ končí a kouč Josef Csaplár bude své svěřence dusit na tréninku pod umělým osvětlením.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články