Béčko porazilo Strakonice | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo Strakonice

PRAHA - Slávistické béčko porazilo v dohrávaném utkání ČFL Strakonice 2:0. Naše branky vstřelili Zbyněk Vondráček a Vladimír Bálek. K vítězství výrazně pomohl kapitán našeho áčka Radek Bejbl, který v záloze odehrál celý zápas. Příštím soupeřem naší juniorky bude v neděli dopoledne doma rezerva Příbrami.
PRAHA - Slávistické béčko porazilo v dohrávaném utkání ČFL Strakonice 2:0. Naše branky vstřelili Zbyněk Vondráček a Vladimír Bálek. K vítězství výrazně pomohl kapitán našeho áčka Radek Bejbl, který v záloze odehrál celý zápas. Příštím soupeřem naší juniorky bude v neděli dopoledne doma rezerva Příbrami. Začátek utkání je v 10:15.

Slavia měla v prvním poločase více ze hry, strakoničtí fotbalisté si vytvářeli šance jen po rohových kopech, po jednom z nich v dvacáté šesté minutě musel po vynikajícím zákroku brankáře Slavíka Chleboun vykopnout míč z brankové čáry. Ještě v téže minutě však po rohovém kopu Kratochvíla otevřel hlavou skóre Vondráček. Druhou branku přidali slávisté po změně stran, Radek Bejbl krásně pustil přihrávku Mejzlíka k Bálkovi a ten míč poslal nechytatelně do sítě. Třetí branky se diváci nedočkali, ačkoliv Bálek a Dubský k ní měli velice blízko. V síti neskončila ani nádherná dělovka z dvaceti metrů, kterou vyslal na soupeřova brankáře Bejbl, míč jen těsně minul pravou tyč.

"Jsme určitě rádi, že se nám podařilo dnes vyhrát, soutěž je velice vyrovnaná a stačila jedna porážka a klesli jsme v tabulce. Dnes bylo důležité, že jsme nedostali branku, Martin Slavík nás ale ve složité situaci po rohovém kopu v úvodu utkání podržel. Velmi nám pomohl i Radek Bejbl, pro mladé hráče je možnost zahrát si s ním obrovskou zkušeností," zhodnotil zápas asistent trenéra Luboš Kozel.

Slavia B - SK Strakonice 1908 2:0 (1:0)

Branky: 26. Vondráček, 52. Bálek
Slavia B: Slavík - Kratochvíl (46. Borovský), Vondráček, Chleboun, Mejzlík - Sláma, Kotrba, Bejbl, Bauer (71. Parys) - Bálek, Dubský (81. Dejmek)

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články