Novinky o stadiónu | SK Slavia Praha
Více

Novinky o stadiónu

PRAHA – Rada městské části Praha 10 přijala na svém řádném zasedání Usnesení k návrhu Prohlášení o podpoře záměru výstavby městského fotbalového stadionu. Ve zveřejněném textu městská část Praha 10 na svých oficiálních webových stránkách uvítala snahu společnosti KEY INVESTMENTS a.s...
PRAHA – Rada městské části Praha 10 přijala na svém řádném zasedání Usnesení k návrhu Prohlášení o podpoře záměru výstavby městského fotbalového stadionu. Ve zveřejněném textu městská část Praha 10 na svých oficiálních webových stránkách uvítala snahu společnosti KEY INVESTMENTS a.s. jakožto poskytovatele poradenské činnosti, směřující k přípravě a realizaci záměru výstavby multifunkčního areálu.

„Vážíme si podpory, kterou rada záměru výstavby vyslovila. Věříme, že řešení, na kterém společně s našimi poradci ze společnosti KEY INVESTMENTS pracujeme, osloví i městskou část Praha 10,“ řekl Matthew Collecott, předseda představenstva Slavie.

„Jsme přesvědčeni, že jsme schopni připravit realizovatelný projekt,“ uvedl Ivan Kocourek, místopředseda představenstva společnosti KEY INVESTMENTS a.s.

Celé prohlášení čtěte zde.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články