Do Slavie přichází Petr Zábojník | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází Petr Zábojník

PRAHA - Slavia dnes získala další posilu. Dvouletou smlouvu s opcí dnes s klubem podepsal čtyřiadvacetiletý obránce Petr Zábojník, který přichází z Mostu. Do přípravy mužstva se zapojí ve čtvrtek.
PRAHA - Slavia dnes získala další posilu. Dvouletou smlouvu s opcí dnes s klubem podepsal čtyřiadvacetiletý obránce Petr Zábojník, který přichází z Mostu. Do přípravy mužstva se zapojí ve čtvrtek. "Zbývá ještě doladit poslední detaily dohody s mosteckým klubem, ale na všem jsme již domluveni," řekl generální ředitel Slavie Vladimír Leška. Petr Zábojník v minulém roce působil v SIADU Most, se kterým vybojoval historický postup do první ligy. Nastupuje na postu pravého nebo levého středního obránce.

185 cm vysoký stoper odehrál minulou sezonu v Mostě a byl stálicí základní sestavy. Vstřelil čtyři branky, z toho jednu z pokutového kopu. V sezóně 2000/2001 působil v Liberci, kde si připsal i premiérový start v první lize.

"Do Slavie se těším, je to pro mne velký krok dopředu, slavný klub, první liga," řekl nám Petr Zábojník. "Vím, že nebude lehké se prosadit, nemám ještě ligové zkušenosti. Ale věřím, že se mi podaří dokázat trenérovi, že se o mě zajímal právem," dodal Zábojník.

"Petr je jedním z vytipovaných hráčů, jsme rádi, že k nám přichází, " řekl našemu webu trenér Karel Jarolím. "Jeho příchodem se naše mužstvo dále zkvalitní, má předpoklady výrazně zvýšit konkurenci v obraně a prosadit se."

Petr Zábojník
nar. 3.10.1980 v Liberci
výška/váha: 185/80
post: střední obránce (pravý i levý)
stav: ženatý, svatba vloni v červnu, bezdětný
počet ligových startů: 1
fotbalové začátky: v pěti letech v Liberci
přezdívka: Záboj

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články