Slávisté trénují na Strahově | SK Slavia Praha
Více

Slávisté trénují na Strahově

PRAHA - Slávističtí fotbalisté dnes na Strahově absolvovali dvoufázový trénink. Po dvou dnech dvoufázové fyzické přípravy byla dnes dopoledne na pořadu herní příprava, odpoledne se tým rozdělil do dvou skupin. "Všichni, co absolvovali plnou zátěž, měli dnes odpoledne volnější," vysvětlil trenér Jarolím.
PRAHA - Slávističtí fotbalisté dnes na Strahově absolvovali dvoufázový trénink. Po dvou dnech dvoufázové fyzické přípravy byla dnes dopoledne na pořadu herní příprava, odpoledne se tým rozdělil do dvou skupin. "Všichni, co absolvovali plnou zátěž, měli dnes odpoledne volnější," vysvětlil trenér Jarolím. S kondičním trenérem Netscherem absolvovala větší skupina fotbalistů výběh v nedalekém lese.

Menší skupina trénovala s brankáři na stadionu Přátelství. Nejprve se nacvičovaly herní kombinace, pak přišlo na řadu zakončení. Z pravé strany střídavě centroval asistent Petr Vrabec, zleva trenér Jarolím a nabíhající hráči zakončovali na brankáře. Společně s Kozáčikem a Slavíkem se prostřídal v brance i třetí brankář Samoel. "Kdo dá gól, může jít vyklusávat," zazněl pokyn trenéra. Hned z první střely se trefil Vlček, za chvíli se k němu přidal i obránce Studík. Trénink zakončily rovinky a vyklusání.

"Zdravotně je kádr v pořádku, jen Michal Švec má stále problémy s pravým kotníkem. Stav Martina Černocha se zlepšuje, měl by se do tréninku zapojit zítra," řekl nám slávistický kouč.

Slávisty čeká v sobotu dopoledne přípravný zápas s Ústím nad Labem. "Některé posily určitě fanouškům představíme, zatím asi ne úplně všechny," plánuje Jarolím.

Prvního tréninku se dnes zúčastnil i mostecký stoper Petr Zábojník. Zítra se připojí k týmu i 19letý slovenský útočník Adam Nemec, člen slovenské jedenadvacítky, který přichází do klubu na testování z MŠK Žilina.

Přípravný zápas proti Ústí nad Labem se hraje v sobotu od 11 hodin na Strahově na stadionu Přátelství, který je bezprostředně vedle hlavního stadionu. Vstup bude volný.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články