Slavia letí do Francie | SK Slavia Praha
Více

Slavia letí do Francie

PRAHA - Slavia dnes těsně po jedné hodině odlétá do Francie na druhé zahraniční soustředění. V jeho rámci sehraje tři přípravná utkání proti Auxerre, Štrasburku a Nancy. Po přistání v Paříži se mužstvo přesune do města Nevers, které leží asi 80 km jižně od Auxerre. Trenér Karel Jarolím nominoval na soustředění dvacet fotbalistů, nominaci a plán zápasů najdete v článku.
PRAHA - Slavia dnes těsně po jedné hodině odlétá do Francie na druhé zahraniční soustředění. V jeho rámci sehraje tři přípravná utkání proti Auxerre, Štrasburku a Nancy. Trenér Karel Jarolím nominoval na soustředění dvacet fotbalistů.

Mužstvo letí dnes v jednu hodinu z Prahy do Paříže, z fracouzského hlavního města se vydá do Nevers, které leží asi 80 km jižně od Auxerre. V Neversu se v úterý od 19:00 hodin střetneme s prvním naším soupeřem AJ Auxerre. 20. července se Slavia přesouvá do Haguenau u Štrasburku, o víkendu pak čekají Slavii další dva soupeři Štrasburk a Nancy.

Nominace na soustředění ve Francii:
Brankáři: Kozáčik, Slavík
Obránci: Holeňák, Kratochvíl, Zábojník, Zbončák, Latka, Hubáček, Studík
Záložníci: Suchý, Hrdlička, Gedeon, Jarolím, Piták,Švento, Švec, Černý, Gecov
Útočníci: Vlček, Fořt

Plán přátelských zápasů:
Úterý 19. 7. Slavia – Auxerre 19:00 Nevers
Sobota 23. 7. Slavia – Štrasburk 18:00 Haguenau
Neděle 24. 7. Slavia – Nancy 19:00 Neuves-Maisons

Utkání s Auxerre můžete sledovat na našem webu v online reportáži.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články