Další změny v A-týmu v jednání | SK Slavia Praha
Více

Další změny v A-týmu v jednání

PRAHA – I ve třetím červencovém týdnu pokračují intenzivní jednání o další podobě našeho A-mužstva. Ve hře jsou příchody několika hráčů. Uzavřená není ani záležitost zájmu řeckého Panioniosu o Miroslava Holeňáka.
PRAHA – I ve třetím červencovém týdnu pokračují intenzivní jednání o další podobě našeho A-mužstva. Ve hře jsou příchody několika hráčů. Uzavřená není ani záležitost zájmu řeckého Panioniosu o Miroslava Holeňáka.

Erich Brabec
Osmadvacetiletý obránce působí nyní v tureckém Kaysersporu. „Monitorujeme situaci, Erich nemá vyřešenou situaci ve svém klubu, uvidíme, jak se to vyvine,“ řekl tiskový mluvčí Slavie Alexandr Kliment.

Ivan Kováč
Zkušený zadák FC Nitra je ve Slavii na testech. Upozornil na sebe kvalitním výkonem v přípravném duelu proti Lyonu. „S Nitrou budeme dál jednat. Možné je hostování, ale i přestup,“ poznamenal Kliment.

Martin Černoch
Útočník Martin Černoch z Viktorie Plzeň je v klubu také na zkoušce, na turnaji v Nové Včelnici dal branku. Pak se ale zranil. „Až se vyléčí, uvidíme co dál,“ podotkl Kliment. V případě, že by Černocha červenobílí angažovali, šlo by se o přestup.

Miroslav Miller
Jedním z vytipovaných fotbalistů je i čtyřiadvacetiletý gólman Mladé Boleslavi Miller, který svými výkony zaujal slávistické pozorovatele.

Adam Nemec
Zanedlouho dvacetiletý slovenský útočník Adam Nemec z MSK Žilina se zatím posilou Slavie nestane. „Chtěli jsme ho na hostování, ale neprošel zdravotními testy. Momentálně je zraněn. Neradi bychom riskovali komplikace, počkáme, jak se jeho stav vyvine,“ uvedl Kliment.

Milan Ivana
Slovenský útočník Milan Ivana (21) je stále v hledáčku Slavie. „Je to otevřené, víc k tomu zatím říct nejde,“ prohlásil Kliment.

Miroslav Holeňák
O obránce Slavie má intenzivní zájem Panionios Atény. Řecký klub podle slov Holeňákova manažera Pavla Zíky předběžně souhlasí s podmínkami transferu. Nyní záleží na hráči, zda se rozhodne do Panioniosu odejít.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články