Juniorka porazila divizní Líšeň | SK Slavia Praha
Více

Juniorka porazila divizní Líšeň

HUSTOPEČE - Slávistické béčko sehrálo v rámci soustředění v Hustopečích další přípravný zápas. Svěřenci Luboše Kozla v něm porazili divizní Líšeň 4:0. Naše branky vstřelili Janda, Šilhavý, Dubský a Švamberg.
HUSTOPEČE - Slávistické béčko sehrálo v rámci soustředění v Hustopečích další přípravný zápas. Svěřenci Luboše Kozla v něm porazili divizní Líšeň vysoko 4:0. Naše branky vstřelili Janda, Šilhavý, Dubský a Švamberg.

Slavia svého soupeře přehrála, její převaha se střelecky projevila v druhém poločase. Skóre otevřel po půlhodině hry Janda po centru Helda, druhou branku přidal v 54.minutě Šilhavý pro rohovém kopu Švamberga, o čtyři minuty později Dubský zužitkoval přihrávku Borovského ke třetí brance a gólový účet uzavřel z trestného kopu Švamberg, když krásně namířil z osmnácti metrů k tyči.

„Mužstvo má za sebou náročný týdenní trénink ve velké zátěži, proto jsme v obou poločasech rozložili síly," vysvětlil trenér Luboš Kozel. „S naším výkonem jsem spokojený, soupeře jsme k ničemu vážnému nepustili a svoji převahu potvrdili brankami ve druhém poločase."

Juniorka se ze soustředění vrací zítra, bude pokračovat v přípravě na začátek ČFL. „To nejtěžší už máme za sebou, teď postupně odezní únava a budeme se věnovat více hernímu tréninku," dodal Luboš Kozel.

Slavia B - Líšeň 4:0 (1:0)
Branky: 27. Janda, 54. Šilhavý, 58. Dubský, 62. Švamberg
Sestava Slavie 1. poločas: Diviš - Parys, Vondráček, Tlustý, Mejzlík - Marc, Eliáš, Janda, Held - Prikner, Dejmek
2.poločas: Diviš - Šmíd, Šilhavý, Martin Zachariáš, Knobloch- Bauer, Krajčík, Dubský, Švamberg - Borovský, Jarolímek

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články