O LM ve středu, proti Jihlavě již v pátek | SK Slavia Praha
Více

O LM ve středu, proti Jihlavě již v pátek

Liga s Jihlavou tento pátek, zápas LM v Bruselu příští středu.
PRAHA - Vzhledem k náročnému programu na začátku sezóny požádala Slavia o předehrání prvního kola Gambrinus ligy proti Vysočině Jihlava. "Požádali jsme o přeložení utkání na pátek od 18 hodin, náš soupeř nám vyšel vstříc, rádi bychom mu tímto poděkovali," řekl na dnešní tiskové konferenci tiskový mluvčí Alexandr Kliment. ČMFS dnes přeložení zápasu schválil. Již je známý i termín prvního zápasu o LM v Bruselu. S Anderlechtem se utkáme ve středu 10.8. od 20.30.

Do Bruselu připravuje Slavia několik typů zájezdů, sledujte náš web, v nejbližší době přineseme detailní informace.

Aktuálně

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články