Marodka pomalu mizí | SK Slavia Praha
Více

Marodka pomalu mizí

PRAHA - Rychlá rozehrávka ve středu hřiště a aktivní presink byly hlavní náplní dnešního dopoledního tréninku našich fotbalistů. Po nich přišla na řadu střelba ze střední vzdálenosti...
PRAHA - Rychlá rozehrávka ve středu hřiště a aktivní presink byly hlavní náplní dnešního dopoledního tréninku našich fotbalistů. Po nich přišla na řadu střelba ze střední vzdálenosti. Vše za příjemného slunečného počasí. Slávisté zahájili další týden přípravy, na jehož konci je čeká ligový duel v Mostu.

Na tartanové dráze kroužil rekonvalescent Dušan Švento, který se do herního tréninku zapojí během týdne. Stejně jako fotbalisté, kteří se vrátí z reprezentačních povinností - Latka, Suchý a Fořt. Hráči, kteří nastoupili v neděli za naši rezervu, skončili trénink dřív, čekala je rehabilitace. Dobrou zprávou je, že naplno a bez jakýchkoliv úlev už dřeli s ostatními i Miroslav Holeňák a Michal Švec.

„Ještě to maličko cítím, ale už to bude v pořádku, mám na přípravu ještě celý týden. Věřím, že už budu na ligu fit," potvrdil obránce Miroslav Holeňák. Michal Švec trénuje již od minulé středy. „Trénuji naplno, bez úlev. Sice si ještě dávám na zraněné místo pozor, ale lékaři říkali, že to bude dobré. Uvidím, jak to bude vypadat na konci týdne, možná se ještě půjdu rozehrát za béčko," vysvětlil Michal Švec, který ale nevyloučil možnost naskočit i do ligy. Náš záložník pozorně sledoval i páteční utkání jedenadvacítky, za kterou před zraněním nastupoval. „Už jsem si říkal, že je to rozhodnuté a pak přišel takový obrat, je to hrozná škoda," vzpomněl si na nevydařené utkání v Mladé Boleslavi.

K uzdravení spěje rychle i Petr Zábojník. „Trénuji pod vedením Jana Netschera, během týdne bych měl začít naplno s týmem," prozradil Zábojník, který může také být na utkání v Mostu připraven.

Na dopoledním strahovském tréninku byl přítomen i trenér kladenské mládeže a náš bývalý hráč Jan Suchopárek, který byl studijní „návštěvě".

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články