Všichni vyhráli | SK Slavia Praha
Více

Všichni vyhráli

PRAHA - Naši soupeři ve skupině A Poháru UEFA odehráli svá utkání v sobotu a už se mohou v klidu připravovat na evropský duel. Všichni vyhráli a navíc nedostali ani branku.
PRAHA - Naši soupeři ve skupině A Poháru UEFA odehráli svá utkání v sobotu a už se mohou v klidu připravovat na evropský duel. Všichni vyhráli a navíc nedostali ani branku.

Hamburk připravil doma Schalke první porážku letošní sezóny, vítěznou branku dal íránský obránce Mehdi Mahdavikia v 19. minutě. Velmi blízko druhé brance byl David Jarolím. Hrálo se před zcela vyprodaným hledištěm - střetnutí vidělo 55 800 diváků! Sestava HSV: Wächter - Mahdavikia, Boulahrouz, van Buyten, Atouba - Wicky - Jarolim, Trochowski, Beinlich - Mpenza, Barbarez. Hamburk je v lize třetí za Bayernem a Brémami.

Náš nejbližší soupeř CSKA Sofia porazil doma sedmý celek tabulky Černé moře Varnu 3:0. Góly zaznamenali ve 33. minutě Jegorov, v 58. Jurikov a v 90. Dimitrov. CSKA ještě ani jednou v soutěži neprohrálo, po deseti kolech vede s devíti výhrami a jednou remízou a impozantním skóre 36:8.

Výhru si v domácím prostředí připsal i Viking Stavanger, který porazil předposlední Aalesund 3:0. Branky dali Gaarde, Mumba a Ostenstad. Viking je v tabulce na pátém místě, na vedoucí Valerengu ztrácí jen pět bodů.

Výhry bez obdržené branky dosáhlo i Monako, které vyhrálo doma nad Ajacciem 3:0. Branky dali Chevanton, Givet a český reprezentant Plašil. Monako je na šestém místě tabulky.

Ve druhém čtvtečním střetnutí přivítá Hamburk Viking Stavanger, Monako bude mít volno.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články