Z krásného zápasu bod | SK Slavia Praha
Více

Z krásného zápasu bod

LIBEREC – Z Liberce veze Slavia bod, na severu Čech zachránila remízu ve druhém poločase. Domácí nastříleli všechny góly v první půli atraktivního zápasu. Skóre otevřel Holenda, ve dvacáté minutě zvýšil na 2:0 Hološko.
LIBEREC – Z Liberce veze Slavia bod, na severu Čech zachránila remízu ve druhém poločase. Domácí nastříleli všechny góly v první půli atraktivního zápasu. Skóre otevřel Holenda, ve dvacáté minutě zvýšil na 2:0 Hološko. Na kontaktní branku Tomáše Hrdličky odpověděl Zbyněk Pospěch. Slávisté se po přestávce zlepšili v obraně a vynutili si trvalý tlak. V 50. minutě se prosadil Tomáš Pešír, těsně před koncem vyrovnal střídající Pavel Fořt.
Slavia nastoupila v bráně s Aleksandrem Šeligou, který zastoupil distancovaného Kozáčika. V závěru utkání se do ligových bojů vrátil i Brazilec Adauto, který hrál naposledy ligu v dubnu tohoto roku.

„Do utkání jsme vstoupili tak, jak jsme chtěli, aktivně, napadali jsme rozehrávku soupeře, bohužel jsme z první nebezpečné akce před naší brankou inkasovali. Liberec dokázal potrestat naše chyby. Podařilo se nám vstřelit kontaktní branku, pak přišla třetí v naší síti, která ovšem zaváněla dvojnásobným ofsajdem. Do druhé poloviny jsme chtěli hrát agresivněji, zlepšit obranu, věřili jsme, že máme šanci. To se nakonec potvrdilo," zhodnotil utkání trenér Slavie Karel Jarolím. „Vzhledem k průběhu střetnutí, kdy jsme tahali za kratší konec, musíme být s bodem spokojení. Soupeři jsme sebrali dva kladné body, my máme bod plusový," dodal náš kouč.

„Splnily se prognózy předvídající útočný fotbal, průběh i výsledek jim odpovídal. Slavia ve druhém poločase vystupňovala tempo, my jsme ustoupili z aktivní hry a dostali jsme se pod tlak,Slavia vyrovnala. Diváci určitě viděli zajímavý zápas. Z našeho pohledu je remíza ztrátou," řekl trenér domácích Vítězslav Lavička.

Utkání jsme sledovali on-line
Fotografie (25)
Ohlasy hráčů

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články