Ze Stavangeru s bodem | SK Slavia Praha
Více

Ze Stavangeru s bodem

NORSKO / STAVANGER – Ve svém druhém zápase ve skupině A Poháru UEFA brala Slavia na hřišti Vikingu bod, se seveřany remizovala 2:2. Červenobílým se v první půli nedařilo, po půlhodině inkasovali od Toniho Nhleka úvodní branku. Nedlouho po přestávce srovnal Stanislav Vlček...
NORSKO / STAVANGER – Ve svém druhém zápase ve skupině A Poháru UEFA brala Slavia na hřišti Vikingu bod, se seveřany remizovala 2:2. Červenobílým se v první půli nedařilo, po půlhodině inkasovali od Toniho Nhleka úvodní branku. Nedlouho po přestávce srovnal Stanislav Vlček, vedení však domácím vrátil Allan Gaarde. Konečný výsledek zařídil sedm minut před koncem v době, kdy byl Viking aktivnější, kapitán Karel Piták.

„Zápas potvrdil naše předpoklady, že nás čeká odolný a zdatný soupeř. Určitě jsme ho nepodcenili. Dostali jsme dvě branky po našich chybách, Stavanger jsme pustili dvakrát do vedení, mohu ocenit to, že mužstvo dokázalo zareagovat a získat bod, přesto inkasujme po laciných chybách," řekl po zápase trenér Slavie Karel Jarolím. „Vzhledem k průběhu musíme být spokojeni s remízou, za stavu 1:2 jsme mohli inkasovat, podržel nás Matúš Kozáčik."

„Měli jsme dnes trochu smůlu. Ostenstad byl připravený poslat míč do odkryté branky, mohl dát třetí gól. Dvakrát jsme potřebovali potvrdit vedení druhou brankou, protože Slavia stále hrála dobře, to se nám bohužel ani jednou nepodařilo. Jsem rád, že mým posledním soupeřem před domácím publikem byla Slavia, přispěla k tomu, že se hrálo atraktivní střetnutí," řekl trenér domácích Roy Hodgson.

Utkání jsme sledovali on-line
Fotografie (21)
Ohlasy hráčů

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články