Důležité informace pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Důležité informace pro fanoušky

PRAHA – Prosíme všechny fanoušky, kteří se chystají do hlediště stadionu na zápas s Monakem, aby si pozorně přečetli následující řádky a předešli tomu, aby si zbytečně pokazili středeční fotbalový večer. Slavia prosí všechny diváky a zejména ty...
PRAHA – Prosíme všechny fanoušky, kteří se chystají do hlediště stadionu na zápas s Monakem, aby si pozorně přečetli následující řádky a předešli tomu, aby si zbytečně pokazili středeční fotbalový večer. Slavia prosí všechny diváky a zejména ty, kteří půjdou na západní tribunu, aby přišli s dostatečným časovým předstihem. Byla by jistě škoda přijít o začátek utkání kvůli bezpečnostním opatřením. Nenoste prosím do hlediště žádnou pyrotechniku. Krátkým efektem opravdu citelně ublížíte Slavii, pokuty od UEFY jsou bolestné. Totéž platí o vhazování jakýchkoliv předmětů na hrací plochu. Do hlediště nebude povoleno vnášet láhve s nápoji. Výjimkou budou malé termosky, ve kterých si můžete přinést něco na zahřátí v chladném večeru.

Nyní k dalším informacím, v úterý večer bylo prodáno 8 500 vstupenek. V den utkání jsou k dispozici jen na Strahově. Cenové rozmezí je od 200-500 korun, vstupenky v ceně 150 korun jsou již vyprodány. Očekává se 13 tisíc diváků.

Mezi slavnostními hosty bude i kníže Albert, který je velkým fanouškem Monaka.

Na utkání se akreditovala řada pozorovatelů ze zahraničních klubů, například z Tottenhamu Hotspur, Manchesteru United, HSV nebo Wolfsubrgu.

Návštěvníci dostanou zdarma program Poločas s plakátem, proběhne i tradiční střelecká soutěž o vůz Chevrolet Spark.

Pro diváky bude připravena zvláštní autobusová linka 770 ze zastávky na Knížecí (stanice metra Anděl), bude v provozu i po skončení střetnutí.

Hlavním rozhodčím bude Sorin Corpodean z Rumunska, výkop je ve 20:45, přímý přenos vysílá ČT2. Na našem webu můžete sledovat tradiční online přenos a další zpravodajství.

Slavia přeje všem fanouškům hezký fotbalový večer a předem děkuje za podporu našim fotbalistům.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články