V Ostravě bez Martina Latky | SK Slavia Praha
Více

V Ostravě bez Martina Latky

PRAHA - Čtvrté utkání v deseti dnech mají před sebou naši fotbalisté. Po remízách v norském Stavangeru a doma s Blšany a porážce od AS Monako čeká Slavii Baník Ostrava...
PRAHA - Čtvrté utkání v deseti dnech mají před sebou naši fotbalisté. Po remízách v norském Stavangeru a doma s Blšany a porážce od AS Monako čeká Slavii Baník Ostrava. „Nebude to jednoduchý zápas. Máme za sebou těžkou sérii. Uvidíme také, jak bude vypadat terén,“ řekl kouč Slavie Karel Jarolím. „Únava? Věřím, že to zvládneme,“ dodal.

Trenérovi bude chybět záložník Cesareo Victorino, který má poraněné koleno. Zdravotní potíže má i obránce Martin Latka, jenž si z duelu proti Monaku odnesl otřes mozku. Ostatní hráči jsou v pořádku.

V historii novodobé české ligy sehrála Slavia s Ostravou dosud 24 utkání s bilancí 16-5-3 (domácí zápasy: 9-2-1, zápasy venku: 7-3-2) a aktivním skóre 41:18. Naposledy se Slavia představila v Ostravě v sobotu 28. května. Na Bazalech vyhrála góly Stanislava Vlčka 2:0. Tímto vítězstvím jsme si zajistili konečnou druhou příčku v tabulce.

Ostrava šest zápasů v řadě neprohrála, výbornou bilancí se může pochlubit brankář Raška. Po příchodu nového trenéra Pavla Hapala prohrála Ostrava v lize jen jednou s Příbramí, se stejným koučem si ovšem připsala i debakl v poháru UEFA proti holandskému Heerenvenu.

Předpověď počasí na zítra v Ostravě říká, že bude zataženo s deštěm. Utkání bude jako hlavní řídit Milan Šedivý, který již pískal v letošní sezóně utkání Slavie s Blšany. Přímý přenos vysílá televize Nova, výkop je ve 14:25. Na našem webu můžete sledovat tradiční online reportáž.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články