Béčko vyhrálo halový turnaj! | SK Slavia Praha
Více

Béčko vyhrálo halový turnaj!

PRAHA/NĚMECKO - Naše rezerva vyhrála silně obsazený halový turnaj v Cloppenburgu. Před vyprodanou halou s 1500 diváky porazili ve finále amatérský tým Brém 2:0, branky dali Jarolímek a Borovský.
PRAHA/NĚMECKO - Naše rezerva vyhrála silně obsazený halový turnaj v Cloppenburgu. Před vyprodanou halou s 1500 diváky porazili ve finále amatérský tým Brém 2:0, branky dali Jarolímek a Borovský.

Ve skupině slávisté remizovali s domácím Cloppenburgem 1:1 (branku dal Valenta), porazili výběr Cloppenburgu 4:1 (Švamberg 2, Šmíd, Borovský) a prohráli s rezervou Brém 2:4 (Černý, T.Dubský).

Pořadí ve skupině: 1. Brémy 7 bodů, 2. Slavia 4, 3. Cloppenburg 3, 4. Výběr Cloppenburgu 1.

V semifinále se nejprve utkaly rezervy Brém a Bayernu, vyhrály Brémy 3:0 a pak Slavia vyřadila obhájce loňského vítězství Wilhelmshaven 1:0 (Vondráček). V souboji o třetí místo byla úspěšnější rezerva Bayernu, která zdolala Wilhemshaven 3:1.

Ve finále zcela zaplněné hlediště vidělo odvetu střetnutí ze skupiny, ve které tentokrát uspělo naše béčko a porazilo rezervu Brém 2:0, branky dali Jarolímek a Borovský!

Juniorka absolvovala i v sobotu obdobný turnaj, tentokrát v Menschede, na svěřencích trenéra Luboše Kozla se však projevila únava z pátečního programu. Na turnaji Veltins Masters nejprve remizovala s rezervou Bochumi 2:2 (branky dali Valenta, Bauer), prohrála s Bonnem 0:3 a Munsterem 1:3 (branku dal Valenta). Slávisté tak skončili své učinkování ve skupině.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články