Postupuje Palermo | SK Slavia Praha
Více

Postupuje Palermo

PALERMO - V odvetném utkání Poháru UEFA zvítězilo Palermo nad Slavií Praha 1:0 a postupuje do osmifinále. Rozhodující branku vstřelil v 51. minutě střídající Denis Godeas. Slavia je z dalších bojů vyřazena.
PALERMO - V odvetném utkání Poháru UEFA zvítězilo Palermo nad Slavií Praha 1:0 a postupuje do osmifinále. Rozhodující branku vstřelil v 51. minutě střídající Denis Godeas. Slavia je z dalších bojů vyřazena.

„Našemu soupeři gratuluji k postupu a přeji jim, aby se jim v dalších kolech dařilo," řekl po zápase viditelně zklamaný trenér Karel Jarolím. „První poločas nebyl z naší strany dobrý, chtěli jsme sice hlavně bránit, ale mnohem aktivněji. Nedostali jsme se do hry, hlavně díky tomu, že jsme ztratili mnoho míčů v záloze," zhodnotil náš kouč první půli zápasu. „V naší hře byla spousta nepřesností, z toho pramenila převaha soupeře. Přesto jsme udrželi čisté konto, rozhodlo se až v druhém poločase, kdy se naše hra zlepšila. Měli jsme i dvě nadějné šance, těsně před koncem vykopl obránce po Kratochvílově akci míč z brankové čáry."

„Na naší hře se projevila absence tvořivých hráčů v záloze, chyběla konstruktivní rozehrávka. Nakonec byla rozhodujícím momentem branka, kterou jsme dostali v Praze," uzavřel svůj komentář.

Giuseppe Papadopulo svůj tým pochválil: „Hráli jsme dnes dobře, dobrý výkon podala i Slavia, která byla velice těžkým protivníkem. Přesto si myslím, že jsme měli více šancí a vyhráli jsme zaslouženě."

Fotografie
Utkání jsme sledovali on-line
Ohlasy hráčů
Rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články