Spokojenost jen se závěrem | SK Slavia Praha
Více

Spokojenost jen se závěrem

BLŠANY - „S naším výkonem jsem byl spokojený až od chvíle, kdy jsme vedli dva jedna. Ale v prvním poločase a paradoxně i v době po našem prvním gólu to bylo hodně nervózní, nedostali jsme se do kombinace.
BLŠANY - „S naším výkonem jsem byl spokojený až od chvíle, kdy jsme vedli dva jedna. Ale v prvním poločase a paradoxně i v době po našem prvním gólu to bylo hodně nervózní, nedostali jsme se do kombinace. Bylo vidět, že kluci v pohodě nejsou,“ řekl po utkání s Blšany trenér Karel Jarolím.

Pro konkrétní pochvalu našel kouč dvě jména. „Chválím Michala Vorla a také Standu Vlčka, který se dokázal po delší době prosadit střelecky. Michalovi jsem žertem říkal, že tu penaltu asi zavinil schválně, aby se mohl předvést. Ten míč měl chytit, ale asi mu to podklouzlo,“ usmál se. „Michal nám v každém zápase pomohl, působí klidným dojmem na spoluhráče. Jediné, co mu mohu trochu vytknout je, že by měl ještě víc obranu dirigovat.“

Jak složité je skládat pro každé utkání jinou sestavu? „Není to jednoduché, není moc času na sehrání, je to způsobeno absencemi, zraněními. Karel Piták trénoval poprvé v pátek, ale přesto jsme chtěli, aby v základu nastoupil. Stejně tak i Dušan Švento. Ten v první půli v žádné slibné příležitosti nebyl, druhý poločas byl živější, vytvářel slibné situace. I když bylo vidět, že toho měl dost, svoji práci si odvedl.“

Samozřejmě, že nemohl chybět dotaz na dramatický závěr ligy. „Uvidíme, bude záležet na výsledcích Teplic a Mladé Boleslavi, navíc je ve hře Sparta. My se budeme snažit z každého zápasu vydolovat co nejvíc, uvidíme na konci, co z toho vzejde,“ uzavřel trenér, který hráčům naplánoval odpočinek, po pondělním pozápasovém vyklusání je v úterý čeká po dlouhé době volný den.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články