Karel Piták uspěl na testech v Salcburku | SK Slavia Praha
Více

Karel Piták uspěl na testech v Salcburku

PRAHA / SALCBURK – Záložník Slavie Karel Piták je opět blíž zahraničnímu angažmá. V Red Bull Salcburk uspěl na několikadenních testech...
PRAHA / SALCBURK – Záložník Slavie Karel Piták je opět blíž zahraničnímu angažmá. V Red Bull Salcburk uspěl na několikadenních testech. „Mám z toho dobrý pocit. Ve čtvrtek večer jsem mluvil s trenéry, jsou se mnou spokojení. Věřím, že to dopadne,“ řekl Piták, který je s druhým celkem rakouské ligy již domluvený na podmínkách tříleté smlouvy. Nyní zbývají jednání mezi kluby.

Šestadvacetiletý Piták odehrál včera přátelský zápas proti regionálnímu USK Hof. K vysokému vítězství 11:0 přispěl dvěma brankami a jednou asistencí. Do utkání zasáhl i další Čech Patrik Ježek.

V pátek dopoledne se Piták vrátil do Prahy. V pondělí ráno by neměl chybět na Strahově, kde pokračuje příprava červenobílých. Jestliže se však kluby dohodnou, do tréninkového procesu už nezasáhne. „V nejbližších dnech by se to mělo uzavřít. Máme představu o odstupném, čekáme na nabídku,“ řekl Alexandr Kliment, tiskový mluvčí Slavie.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články