Výhru nad Mostem trefil Vlček | SK Slavia Praha
Více

Výhru nad Mostem trefil Vlček

PRAHA - Slavia porazila v posledním přípravném zápase před odjezdem do Rakouska SIAD Most 1:0, vítěznou branku vstřelil ve 28. minutě Stanislav Vlček. Blízko ke vstřelení druhé branky byl Tomáš Hrdlička a Tomáš Michálek, mostecký gólman Svoboda jeho střely chytil, Matej Krajčík nastřelil v první půli břevno.
PRAHA - Slavia porazila v posledním přípravném zápase před odjezdem do Rakouska SIAD Most 1:0, vítěznou branku vstřelil ve 28. minutě Stanislav Vlček. Blízko ke vstřelení druhé branky byl Tomáš Hrdlička a Tomáš Michálek, mostecký gólman Svoboda jeho střely chytil, Matej Krajčík nastřelil v první půli břevno. Nejblíže vyrovnání měl Most v závěru, kdy Siegl nastřelil tyčku.

"V druhém poločase jsme soupeře pustili lacino do šancí, to by se nám stávat nemělo," řekl po utkání trenér Karel Jarolím. "Párkrát mi taky zatrnulo, utkání bylo na přátelský duel docela tvrdé," dodal náš kouč.

"Na obou mužstvech bylo vidět, že jsou unavené z náročné přípravy, viděli jsme řadu šancí, využita byla jenom jediná. S výkonem svého týmu jsem spokojený, i když jsem v něm viděl chyby. Do začátku ligy zbývá čtrnáct dnů, únava už by měla pomalu odcházet, budeme se soustředit na herní činnosti," řekl trenér hostů Zdeněk Ščasný.

Slavia - Most 1:0
Branka: 28. Vlček
Slavia: 1.poločas: Slavík - Krajčík, Nachtman, Dosoudil, Hubáček - Michálek, Kalivoda, Švec, Švento - Táborský, Vlček
2.poločas: Kozáčik - Krajčík, Dosoudil, Studík, Hubáček - Nečas, Jarolím, Hrdlička, Janda - Táborský, Fořt.

Utkání jsme sledovali on-line

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články