Slávisté zamířili do Seefeldu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté zamířili do Seefeldu

PRAHA – V sobotu po osmé hodině zamířili slávisté do rakouského Seefeldu, kde je čeká herní soustředění. Sehrají tři utkání, to první už v pondělí proti tureckému Ankaragücü.
PRAHA – V sobotu po osmé hodině zamířili slávisté do rakouského Seefeldu, kde je čeká herní soustředění. Sehrají tři utkání, to první už v pondělí proti tureckému Ankaragücü.

„Větší část zápasů by měla hrát nejsilnější sestava, ale do hry se dostanou i ostatní. Zátěž rozložíme, přesto ve dvou zápasech bych chtěl dát prostor především základní jedenáctce,“ řekl slávistický trenér Karel Jarolím. „Hlavní část fyzické přípravy skončila, v Rakousku už budeme pracovat na herních činnostech,“ doplnil.

Výprava bude ubytována v hotelu Lamm, který ji nabízí všechno potřebné zázemí včetně regenerační linky. V Alpách zůstane Slavia do příští soboty.

Program zápasů:
17. 7. 18:30 MKE Ankaragücü - Haiming
19. 7. 18:00 Partizan Bělehrad, Weilheim, Německo
22. 7. Arminia Bielefeld, Waldsee

Nominaci hráčů na soustředění najdete zde.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články