Fotbalisté už trénovali v Alpách | SK Slavia Praha
Více

Fotbalisté už trénovali v Alpách

PRAHA/SEEFELD - Slávisté už mají za sebou první trénink v alpském středisku Seefeld. Po sedmihodinové cestě si v sobotu večer lehce zatrénovali na blízkém hřišti. V Rakousku je přivítalo krásné slunečné počasí.
PRAHA/SEEFELD - Slávisté už mají za sebou první trénink v alpském středisku Seefeld. Po sedmihodinové cestě si v sobotu večer lehce zatrénovali na blízkém hřišti. V Rakousku je přivítalo krásné slunečné počasí.

"Trénink byl lehký na protažení těla po dlouhé cestě, chvíli jsme běhali, pak jsme si zahráli báčko," prozradil našemu webu obránce Lukáš Nachtman.

Výprava se ubytovala v hotelu Lamm. "Hotel je na špičkové úrovni, máme tu vynikající zázemí," pochvaloval si náš obránce.

Další podrobnosti nám telefonoval vedoucí mužstva Martin Lafek. "Tréninkový areál je v okolí skokanských můstků, sedm minut chůze od hotelu, v nádherném prostředí. Doufám, že jsme pro naše fotbalisty našli ideální místo pro současnou fázi jejich přípravy."

"V Seefeldu se připravuje pět špičkových týmů z celé Evropy, další se sem chystají, Rakousko se stává letním hitem pro evropské kluby. Zázemí hotelu nám nabízí veškerý potřebný komfort, bazén a moderní rehabilitační linku," dodal Lafek.

Slavia sehraje během soustředění tři přípravná utkání, to první v pondělí proti tureckému Ankaragucu. Hrát se bude v Haimingu, který je vzdálený asi třicet minut cesty od Seefeldu. "Dnes hráli proti Jablonci, remizovali 1:1," řekl nám vedoucí mužstva.

"Ke druhému zápasu proti Partizanu Bělehrad si odskočí náš tým do německého Weilheimu," upřesnil Lafek místo konání. "O tom, kde se bude hrát s Arminií Bielefeld se rozhodne na začátku příštího týdne."

Všechny zápasy budete moci na našem webu sledovat on-line.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články