Utkání rozhodly povedené protiútoky | SK Slavia Praha
Více

Utkání rozhodly povedené protiútoky

PRAHA/HAIMING - V prvním utkání v rámci soustředění v rakouských Alpách podlehla Slavia tureckému Ankaragücü 0:2. V prvním poločase byli červenobílí lepším celkem, dobré příležitosti otevřít skóre měli Pavel Fořt a Stanislav Vlček.
PRAHA/HAIMING - V prvním utkání v rámci soustředění v rakouských Alpách podlehla Slavia tureckému Ankaragücü 0:2. V prvním poločase byli červenobílí lepším celkem, dobré příležitosti otevřít skóre měli Pavel Fořt a Stanislav Vlček. V druhém poločase byl ještě v dobré šanci Tomáš Michálek, soupeř pak dokázal zvrátit průběh zápasu ve svůj prospěch, prosadil se po dvou rychlých protiútocích. Dalším soupeřem Slavie bude ve středu v německém Weilheimu FK Partizan.

„V první půli jsme byli lepší, vytvořili jsme si i dobré šance, bohužel jsme je neproměnili," zalitoval trenér Karel Jarolím. „V druhé půli soupeř dokázal dotáhnout dva brejky, nestačili jsme jeho hráče uhlídat. Mrzí mne, že kvalitě utkání ublížil nekvalitní terén," dodal slávistický kouč.

Slavia - Ankaragücü 0:2 (0:0)
Branky: 67.Hakan, 74. Ariel
Slavia: Slavík (46.Diviš) - Krajčík, Nachtman, Studík (71.Aračič), Hubáček - Michálek (71.Hašler), Jarolím, Hrdlička (46. Kalivoda), Švento (71.Kratochvíl) - Vlček, Fořt (46. Táborský)

Utkání jsme sledovali on-line

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články