Petr Janda skóroval za reprezentační devatenáctku | SK Slavia Praha
Více

Petr Janda skóroval za reprezentační devatenáctku

Petr Janda a Marcel Gecov nastoupili za reprezentační výběr do devatenácti let na mistrovství Evropy v Polsku, Petr Janda vstřelil druhou branku ve vítězném utkání nad Rakouskem.
Slávistický záložník Petr Janda skóroval na závěrečném turnaji mistrovství Evropy výběrů do devatenácti let v utkání proti Rakousku, když v 37. minutě dorazil vlastní střelu do sítě. Spolu s ním odehrál celých devadesát minut i další slávista Marcel Gecov. Do utkání nezasáhl Michal Švec, který má problémy s kotníkem. Češi výrazně posílili své naděje na postup na mistrovství světa v Kanadě, kam se kvalifikuje prvních šest týmů.

Česká republika - Rakousko 3:1 (2:0)
Branky: 34. Mareš z penalty, 37. Janda, 49. Střeštík - 76. Gramann.
ČR: Petr - Mazuch, Pavlík, Šimůnek, Dohnálek - Janda, Gecov, Jungr - Mareš (66.Hašek), Fenin (73. Blažek), Střeštík (82. Jeslínek). Rakousko: Kuru - Lercher, Gramann, Prödl, Suttner - Hackmair, Hinum, Kavlak (66. Sikorski), Simkovic (38. Hoffer), Pichler (57. Glauninger) - Okotie.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články