Slavia se loučí se Seefeldem | SK Slavia Praha
Více

Slavia se loučí se Seefeldem

SEEFELD – V sobotu dopoledne slávisté naposledy trénovali na stadionku v Seefeldu. Trénink byl kratší, večer čeká Slavii přátelské utkání s Arminií Bielefeld. Po krátkém rozcvičení s míčem se tým rozdělil do tří skupin, které spolu hrály báčko.
SEEFELD – V sobotu dopoledne slávisté naposledy trénovali na stadionku v Seefeldu. Trénink byl kratší, večer čeká Slavii přátelské utkání s Arminií Bielefeld. Po krátkém rozcvičení s míčem se tým rozdělil do tří skupin, které spolu hrály báčko.

Na tréninku chyběl Michal Vorel, který vyrazil do alpského terénu na kole v rámci rehabilitace po vyléčení zánětu achilovky, fyzičku doháněli běháním i Brazilec Gaúcho, Marek Suchý a Tomáš Hašler.

Zdravotní problémy úplně vyřadily z přípravy Iva Táborského a Martina Latku. Po skončení tréninku si trenéři zakopali na branku, kterou hájil bývalý gólman a současný masér Bobby Zlámal, za několik svých zákroků si vysloužil pochvalu od fotbalistů, kteří dokončovali protahovací cvičení.

„Měl bys oprášit registračku, my ti řeknem, kdy je sraz na zápas,“ ozývalo se přátelské povzbuzování. „Fyzičku doženeš na pásu,“ přidal se další vtípek. Bobby ze svého brankářského umění opravdu mnoho nezapomněl.

Posledním rozloučením s nádherným areálem bylo společné foto. Před obědem se fotbalisté dozvědí základní sestavu pro večerní zápas a v půl třetí se vydají do Walchsee, kde je čeká bundesligový soupeř. Po utkání zamíří výprava rovnou do Prahy.

Utkání s Arminií začíná v 17 hodin. Pokud nám to technické podmínky ve Walchsee dovolí, připravíme z průběhu on-line přenos.

Na společné fotografii nejsou hráči, kteří v sobotu dopoledne trénovali individuálně. Fotografie: Horní řada zleva: fyzioterapeut Sobotka, lékař Kučera, Slavík, Dosoudil, Aračič, Diviš, Hrdlička, Kozáčik, Kratochvíl, Táborský, Latka, maséři Trenkwitz a Zlámal, prostřední řada zleva řidič autobusu a fotograf Pokorný, Vrabec, Krajčík, Janů, Nachtman, spodní řada zleva: kustod Petrák, Karel Jarolím, Přibyl, Kalivoda, Vlček, Fořt, Švento, Hubáček, Nečas, Michálek.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články