Matúš Kozáčik bude brzy fit | SK Slavia Praha
Více

Matúš Kozáčik bude brzy fit

PRAHA – Slovenský gólman Matúš Kozáčik si proti Arminii Bielefeld na nedostatek práce stěžovat nemohl. Už v páté minutě skvěle vychytal samostatný útok Zumy, do poločasu míč za svá záda nepustil, ačkoliv k tomu měli hráči Arminie řadu dobrých možností...
PRAHA – Slovenský gólman Matúš Kozáčik si proti Arminii Bielefeld na nedostatek práce stěžovat nemohl. Už v páté minutě skvěle vychytal samostatný útok Zumy, do poločasu míč za svá záda nepustil, ačkoliv k tomu měli hráči Arminie řadu dobrých možností.

V 54. minutě zůstal po souboji ve vápně ležet na trávníku. „Bylo to po rohovém kopu, šel jsem pro míč, narazili jsme na sebe rameno na rameno. Odnesl jsem to já, bylo to tím, že jsme se navzájem neviděli,“ popsal Kozáčik nešťastnou chvilku. Pak ještě stačil zlikvidovat Eigerovu tutovku, ale minutu na to už nuceně přepustil místo Jakubu Divišovi.

„V neděli jsem byl na ortopedickém vyšetření a na rentgenu, naštěstí je rameno jen zhmožděné, musím to nechat dva dny v klidu, v úterý uvidím, jak to bude vypadat,“ prozradil nám brankář uklidňující diagnózu. „Plánoval jsem si krátký výlet s přítelkyní někam do přírody, ale z toho sešlo, musím se dát do kupy,“ dodává brankář.

Stejně jako ostatním i jemu se soustředění v Alpách líbilo. „Jenom mne mrzí, že se nám nevyhýbají zranění, někoho trápily i virózy. Už aby byli všichni zdraví,“ přeje si Kozáčik. Je určitě dobře, že na seznamu rekonvalescentů jeho jméno bude jenom do úterka.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články