Slavia má nového generálního partnera | SK Slavia Praha
Více

Slavia má nového generálního partnera

PRAHA – Se startem sezóny 2006 / 2007 začíná spolupráce mezi fotbalovou Slavií a leteckým dopravcem Travel Service. Obě společnosti se dohodly na ročním kontraktu s opcí. Nový generální partner bude oficiálně představen na předsezónní tiskové konferenci tuto středu. Slavia bude propagovat obchodní značku SmartWings...
PRAHA – Se startem sezóny 2006 / 2007 začíná spolupráce mezi fotbalovou Slavií a leteckým dopravcem Travel Service. Obě společnosti se dohodly na ročním kontraktu s opcí. Nový generální partner bude oficiálně představen na předsezónní tiskové konferenci tuto středu. Slavia bude propagovat obchodní značku SmartWings, která zastřešuje nízkorozpočtové linky do významných evropských destinací.

„Spolupráce si velmi vážíme. Travel Service je významná a prestižní společnost. Věříme, že pro obě strany bude následující sezóna přínosem,“ řekl Vladimír Leška, generální ředitel Slavie.

„Jsme potěšeni, že si Slavia vybrala ze všech nabídek na partnerství právě Travel Service v době tak silného konkurenčního boje, který na poli letecké dopravy panuje. Od partnerství s klubem očekáváme výrazné zviditelnění značky SmartWings,“ uvedl Roman Vik, generální ředitel Travel Service, a.s.

Travel Service je největší českou soukromou leteckou společností a současně jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících charterových leteckých společností ve střední Evropě. Jen loni využilo služeb Travel Service více než 1,8 miliónu cestujících nejen v ČR, ale také v Maďarsku (Travel Service Kft). V České republice je Travel Service největším hráčem na trhu charterové letecké přepravy a od května 2004 provozuje i pravidelnou nízkonákladovou leteckou dopravu po Evropě pod značkou SmartWings. V barvách Travel Service dnes létá deset boeingů 737. Moderní letadla Travel Service přistávají během roku na více než 230 letištích 4 kontinentů. Travel Service je také oficiálním leteckým přepravcem české fotbalové reprezentace.


Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články