Slávisté se fotili | SK Slavia Praha
Více

Slávisté se fotili

Prohlédněte si týmové foto Slavie
PRAHA – Slávisté mají za sebou další část pravidelného předsezónního programu – fotografování velké společné fotografie a hlaviček. Po dopoledním tréninku se sešli na hlavním strahovském stadionu už v dresech s logem nového partnera společnosti SmartWings. Podle pečlivě sestaveného plánu se usadili na lavičky, nechyběli všichni trenéři a členové realizačního týmu.

Po společné fotografii následovalo snímání portrétových hlaviček, které se neobešlo bez drobných problémů. „Teď jednu vážnou,“ poprosil fotograf Martin Malý útočníka Pavla Fořta, pokyn ovšem vyvolal další výbuch nežádoucího smíchu. Velké nesnáze působil vážný výraz i Ivo Táborskému, který první pokus tvářit se seriózně vzdal a z místa před aparátem utekl.

Společného fotografování se účastnili i dlouhodobí marodi Milan Černý a Jan Vorel. „Naplno rehabilituji, před operací musí být koleno plně pohyblivé,“ řekl našemu webu smutným hlasem záložník Milan Černý. Jan Vorel svůj stav popisoval takto: „Tři týdny klidu mám za sebou, v pátek jdu na tomografické vyšetření, které odhalí, jak dobře sval srůstá,“ prozradil obránce. V pořádku naopak už budou Lukáš Jarolím i Matúš Kozáčik.

Na stadionu nebyli Brazilec Gaúcho a záložník Tomáš Michálek, kteří v současnosti nejsou hráči Slavie. Klub o jejich angažování nadále jedná. Petr Janda a Michal Švec jsou s reprezentací do devatenácti let v Polsku, takže i jim společné fotografování uteklo.

Ve středu budou fotbalisté trénovat dvoufázově, v poledne bude oficiální tisková konference.

Společná fotografie (velký formát se vám otevře při kliknutí na náhled pod článkem):

Horní řada zleva: Daniel Sobotka – fyzioterapeut, Radim Nečas, Ivo Táborský, Tomáš Hašler, Martin Latka, Lukáš Nachtman, Ante Aračič, Matej Krajčík, Dušan Švento, Milan Černý, Václav Petrák – kustod

Prostřední řada zleva: Martin Lafek – vedoucí mužstva, Jan Netscher – kondiční trenér, David Kalivoda, Tomáš Hrdlička, Jiří Studík, Radek Dosoudil, Martin Slavík, Jakub Diviš, Pavel Fořt, Karel Kratochvíl, Stanislav Vlček, František Zlámal – masér, Jiří Trenkwitz – masér, Alexandr Kučera – lékař

Dolní řada zleva: Matúš Kozáčik, Marek Suchý, Jan Vorel, Petr Vrabec – asistent, Karel Jarolím – trenér, Miroslav Janů – asistent, Luboš Přibyl – asistent, David Hubáček, Lukáš Jarolím, Michal Vorel

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články