Suvenýry FANZONE na stadionu | SK Slavia Praha
Více

Suvenýry FANZONE na stadionu

Návštěvníci utkání Slavia - Liberec budou mít možnost využít nabídky suvenýrů společnosti sinne, která od nové sezóny nabízí novou slávistickou kolekci.
Návštěvníci utkání Slavia - Liberec budou mít možnost využít nabídky suvenýrů společnosti sinne, která od nové sezóny nabízí novou slávistickou kolekci.

Prodejní stánek bude znovu umístěn za jižní a východní tribunou a bude nabízet plný sortiment kamenné prodejny, která byla otevřena na začátku července na rohu Myslbekovy a Bělohorské ulice, stejný sortiment je i v prodejně v Edenu ve Vršovicích.

Jako doplňkovou službu nabízí firma FANZONE mobilní prodavače suvenýrů, u kterých si můžete vybrat z části sortimentu. (Budou i na západní tribuně).

Kolekce bude v nejbližší době dále rozšiřována - pro příznivce se připravují retro dresy se jmény a čísly, další série retro odznaků, keyholdry, termohrnky, další typy šál, rukavice, vojenské známky, další dva druhy čepic (dětská i pro dospělé), retro trenýrky, a po zkušenostech ze zápasu s Teplicemi i pláštěnky.

Ve stáncích na stadionu i v prodejnách můžete platit kartou. Prodejna Fanzone v Bělohorské ulici je otevřena vždy v den zápasu od 12 hodin.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články