Slávisté děkují fanouškům za podporu | SK Slavia Praha
Více

Slávisté děkují fanouškům za podporu

„Chci hlavně poděkovat divákům, atmosféra byla super, je krásné si s takovou podporou zahrát, povzbuzování bylo úžasné,“ vzkázal po utkání obránce Marek Suchý.
„Chci hlavně poděkovat divákům, atmosféra byla super, je krásné si s takovou podporou zahrát, povzbuzování bylo úžasné,“ vzkázal po utkání obránce Marek Suchý. „Bohužel jsme naše fandy nepotěšili, prohráli jsme doma, dostali jsme gól. Tottenham byl výborným soupeřem, ale na druhou stranu, že by se s nimi nedalo hrát, to zase ne,“ pokračoval obránce.

„Odehráli jsme hlavně v druhém poločase dobrou partii, je to škoda, výsledek dobrý nemáme. Možná by se dal tenhle zápas porovnat s tím loňským s Monakem,“ uzavřel svůj komentář.

„Soupeř nás dokázal přečíslovat, z toho pramenila i jejich převaha, určitě měli lepší organizaci hry,“ uznal kvality soupeře Martin Latka. „Je to škoda, dobrý výsledek jsme neuhráli. Brance předcházela moje chyba, mrzí mne to, “ říkal zklamaným hlasem.

Matúš Kozáčik musel do zápasu naskočit z lavičky, což není pro gólmana nikdy příjemné. „Byl jsem dobře rozcvičený, připravuji se před utkáním, jako kdybych měl nastoupit. Pomohlo mi přivítání fanoušků a první kontakt s míčem při nebezpečné hlavičce, který mi vyšel," popsal brankář svůj nástup do hry. Tottenham ho překonal jenom jednou. „Snažil jsem se zabrat co největší prostor, bohužel to Jenas velice dobře trefil na zadní tyč," povzdechl si  Kozáčik. „Teď už nemáme co ztratit, musíme se o to v odvetě ještě poprat, ukázali jsme, že se s nimi hrát dá."

Matej Krajčík sledoval průběh zápasu z tribuny. „Chytil jsem virózu,  která mne trápila celý týden. Utkání by asi víc slušela remíza, určitě by si ji zasloužili i naši fandové," uvedl slovenský reprezentant. Bohužel nebyl sám, s virózou bojovali i během týdne i další fotbalisté, například Dušan Švento.

„Chtěli jsme odvážně útočit a hrát na vítězství, po inkasované brance ale Tottenham hru kontroloval, my jsme už jen běhali," řekl žurnalistům Petr Janda. I on ví, že šance do odvety není velká, ale stále je o co hrát. „Nebudeme mít co ztratit."

Zajímavé jsou i postřehy brankáře Radka Černého. „Moc všem divákům děkuju za přivítání, snažil jsem se jim alespoň zamávat, bylo to velice příjemné, vůbec bylo pro mne trochu složitější sledovat fotbal a ne atmosféru v prostředí, které tak dobře znám,“ vzkázal prostřednictvím našeho webu všem fanouškům. „Přijeli jsme pro příznivý výsledek do odvety, ten si domů vezeme, jsme spokojení. Jistotu nemáte nikdy, ale myslím, že bychom si postup už neměli nechat uniknout,“ vrátil se bývalý slávistický gólman k zápasu.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články