Béčko porazilo rezervu Kladna | SK Slavia Praha
Více

Béčko porazilo rezervu Kladna

PRAHA – Svěřenci trenéra Luboše Kozla sehráli v úterý přátelský zápas s béčkem Kladna, který byl herní náhradou za odložené víkendové derby. Díky brankám Jablonského a Zelinky vyhrála Slavia 2:0. Ani o víkendu se béčko v ČFL nepředstaví, utkání s Chebem bylo odloženo na 14. listopadu.

PRAHA – Svěřenci trenéra Luboše Kozla sehráli v úterý přátelský zápas s béčkem Kladna, který byl herní náhradou za odložené víkendové derby. Díky brankám Jablonského a Zelinky vyhrála Slavia 2:0.

 

Ani o víkendu se béčko v ČFL nepředstaví, utkání s Chebem bylo odloženo na 14. listopadu. První branku dal po Zelinkově pěkné přihrávce Jablonský, byl sám před gólmanem a podél něj poslal míč do sítě. Druhý gól zařídil střelou z otočky ve vápně Zelinka.

  

 „Přátelské utkání splnilo svůj účel, hráči zůstali v herním rytmu, zvlášť když bude odloženo i další naše střetnutí,“ řekl našemu webu trenér Luboš Kozel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Slavia B – Kladno B 2:0 (HT 1:0)

Branky: Jablonský, Zelinka

Slavia B 1.poločas: Diviš – Bauer, Radek Dejmek, Šmíd, Aračič – Borovský, Bayer, Proskočil, Jablonský – Robin Dejmek, Zelinka

2.poločas: Diviš – Bauer, Šmíd, Aračič, Švamberg – Zelinka, Kobler, Prsokočil, Kovařík – Borovský (60. Jarolímek), Vrzal

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články