Hrdlička a Vlček zajistili tři body | SK Slavia Praha
Více

Hrdlička a Vlček zajistili tři body

PRAHA - Slavia doma konečně vyhrála, v druhém poločase vstřelili branky Tomáš Hrdlička a Stanislav Vlček. Vlček v 66. minutě vstřelil šestou branku v šestém zápase za sebou.
PRAHA - Slavia doma konečně vyhrála, v druhém poločase vstřelili branky Tomáš Hrdlička a Stanislav Vlček. Vlček v 66. minutě vstřelil šestou branku v šestém zápase za sebou. Slávisté měli v prvním poločase štěstí, když rozhodčí neuznal branku Hořejše. Červenobílí jsou po patnáctém kole na čtvrtém místě, na první příčku ztrácejí dva body.

„V prvním poločase jsme měli několik šancí, ale chyběla nám agresivita v zakončení, to jsme chtěli do druhé půle změnit. Dynamo mělo volný prostor pro nadějné situace před naší brankou, naštěstí je nevyužilo. Druhý poločas byl z naší strany lepší, potvrdili jsme zlepšený výkon dvěma brankami. Jsem spokojený s body a vítězstvím," uvedl trenér Karel Jarolím.

„Prohráli jsme, není co řešit. Tady na Slavii se potřebujete dostat do vedení, abyste uspěli. My jsme se do něj dostali. Bohužel branka neplatila, zápas by se zřejmě vyvíjel jinak. Nedali jsme dvě tři další šance, potom jsme Slavii nechali dát góly po dvou našich chybách a už jsme neměli  nárok," řekl trenér Budějovic František Cipro.

Fotografie
Utkání jsme sledovali on-line
Zápasový magazín Poločas
Video
Ohlasy hráčů
Rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články