Šestigólová série Standy Vlčka | SK Slavia Praha
Více

Šestigólová série Standy Vlčka

PRAHA – Taková série stojí za pořádné ohlédnutí. Útočník Stanislav Vlček dokázal v české lize ojedinělou věc – trefil se šestkrát za sebou v šesti zápasech, v každém zápase dal po jedné brance. Svoji střeleckou bilanci probíhající sezóny tak rozšířil na sedm branek.
PRAHA – Taková série stojí za pořádné ohlédnutí. Stanislav Vlček dokázal v české lize ojedinělou věc – trefil se šestkrát za sebou v šesti zápasech, v každém zápase dal po jedné brance. Svoji střeleckou bilanci probíhající sezóny tak rozšířil na sedm branek.

„Nevím, čím to je. Dal jsem branku v Ostravě, pak devět zápasů nic, a teď šestkrát za sebou. Možná v tom hraje velkou roli štěstí,“ zamýšlí se nad povedou šňůrou.

Zajímavé je, že jenom jedna branka padla v prvním poločase, ostatní mezi 53. a 75. minutou v tom druhém. Dvě z nich byly hlavou, ostatní většinou křížnou střelou přes branku.  Všechny oslavy si můžeme připomenout i na fotografiích Martina Malého. Nezbývá než si přát, abychom do přehledu mohli připsat i další kolonky.
 
 
 
15. 10. 2006  Kladno, 54. minuta

Po rohovém kopu brankář Vašek neudržel Fořtovu střelu, míč se dostal k Vlčkovi a ten ho hlavou dopravil do sítě.

 
22. 10. 2006  Jablonec, 34. minuta

Vlček se dobře zorientoval ve skrumáži po rohovém kopu, odražený míč napálil z blízka pod břevno.

 

29. 10. 2006 Mladá Boleslav, 53. minuta

Slávistický kanonýr zakončil rychlý brejk červenobílých. Na hranici vápna převzal přihrávku Kalivody a bez přípravy tvrdou střelou překonal brankáře.

 

5.11. 2006 Příbram, 68. minuta

Vlček si naběhl do pokutového území na Hubáčkův centr z pravé strany a hlavou poslal míč k tyči příbramské branky.

 

Zlín, 11.11. 2006, 75. minuta

Rychlonohý útočník byl na konci bleskového protiútoku Slavie. Střelec z Divišova dostal míč od Šventa a z úhlu trefil horní kout zlínské branky.

 
20.11. 2006, České Budějovice, 66. minuta

David Kalivoda vybojoval ve středu hrací plochy míč a poslal přesnou přihrávku. Vlček tentokrát uviděl prostor na bližší tyči a využil ho k překonání gólmana Filipka.

 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články