Fotbalistky remizovaly se Slováckem | SK Slavia Praha
Více

Fotbalistky remizovaly se Slováckem

PRAHA – Fotbalistky získaly bod na hřišti silného Slovácka. Trenér Čermák trochu nezvykle vyztužil stoperskou dvojici zkušenou střelkyní Chlumeckou a slávistky v prvním poločase nepustily domácí do vyložené šance. Naopak Slovácko jednou vykopávalo míč z prázdné branky po akci Voňkové, další dobrou šanci měla Budošová.

Skóre se změnilo hned po přestávce, ve 46. minutě se za obranu dostala Pavla Benýrová a svůj protiútok dotáhla až k úvodní brance. V 69. minutě bylo vyrovnáno, když po standardní situaci propálila brankářku Zboříilovou z úhlu Strožová.

„Remíza je spravedlivá. První poločas vyzněl v náš prospěch, ale nevyužili jsme několik brankových příležitostí. Ve druhé půli byl lepší soupeř a dostal nás pod tlak. Na krásném stadionu se hrál svižný fotbal. S bodem jsem spokojen. Oproti zápasu s Plzní, který jsme prohráli, se naše hra zlepšila," řekl k zápasu trenér Petr Čermák.

Slovácko - Slavia 1:1 (0:0)
Branky: 69. Strožová - 46. Benýrová
Slavia: Zbořilová - Přibyslavská, Chlumecká (67. Bottová), Králová, Pincová - Holečková (75. Tesková), Petranová, Benýrová (85. Kejhová) - Pěničková, Budošová - Voňková (90. Bastlová)
Slovácko: Bednaříková - Hoferková, Marcoňová, Vlasatíková, Scheppele - Cvernová, Danielová, Polášková, Otépková - Skupinová (46. Zderčíková), Strožová
ŽK: 79. Scheppele, 90. Zderčíková
Diváci: 211
Rozhodčí: Adámková - Pavlíková, Vejrostová

Juniorky:
Slovácko - Slavia 4:0 (3:0)
Branky: 11. Ondračková, 24. a 40. Zderčíková, 80. Helekalová
Slavia: Mazurová - Kulichová, Mádlíková (61. Buzková), Tománková (41. Plzáková), Feixová (24. Cibulková) - Marková, Čmakalová, Tesková, Kuklová (49. Jíchová) - Nováková, Bastlová

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články