Necid poslal Slavii do čela tabulky | SK Slavia Praha
Více

Necid poslal Slavii do čela tabulky

PRAHA - Slavia vede ligovou tabulku! V dramatickém utkání zdolali červenobílí Baník Ostrava, první branku dal Stanislav Vlček. Na ni odpověděl ostravský František Rajtoral.
PRAHA - Slavia vede ligovou tabulku! V dramatickém utkání zdolali červenobílí Baník Ostrava, první branku dal Stanislav Vlček. Na ni odpověděl ostravský František Rajtoral. V poslední minutě však hlavou rozhodl o našem vítězství po rohu Davida Kalivody Tomáš Necid. Ostrava hrála od 21. minuty bez vyloučeného Besty.

„Ostrava vstoupila do utkání dobře, my jsme hodně míčů zkazili hlavně ve středu zálohy. Po vyloučení Besty už to bylo jen o tom, zda se dokážeme střelecky prosadit. Při hlavičce Lukáše i voleji Bořka Dočkala jsme tomu byli blízko. Branku jsme dali až po přestávce, ale pak jsme nechali soupeře srovnat, naštěstí jsme rozhodli až v samotném závěru díky Tomáši Necidovi," zhodnotil utkání trenér Slavie Karel Jarolím. „Stálo nás to hodně sil, ale tentokrát štěstí stálo při nás," dodal.

K prvnímu místu v tabulce se náš kouč vyjadřovat nechtěl. „Důležité bude až pořadí na konci. Přesto jsem rád, že tak jako tak budeme v úzkém kontaktu se špičkou tabulky," uvedl.

„Diváci mohli vidět pěkné utkání, začali jsme dobře, byli jsme i před brankou nebezpečnější. Pak jsme šli do deseti, do poločasu jsme to takticky zvládli. Po přestávce se projevila převaha Slavie. Cením si toho, že jsme dokázali odpovědět na krásnou branku Standy Vlčka, bohužel jsme o bod v závěru přišli," řekl trenér Ostravy Karel Večeřa.

Fotografie
Utkání jsme sledovali on-line
Zápasový magazín Poločas, 5.52 MB
Video
Ohlasy hráčů
Tomáš Necid si užil euforii
Rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články