Útočník si radost užil v euforii | SK Slavia Praha
Více

Útočník si radost užil v euforii

PRAHA – Tomáš Necid musel na svoji šanci naskočit do zápasu pěkně dlouho čekat. U lavičky stál a snažil se zůstat v rytmu. „Nebylo úplně jasné, koho vystřídám,“ vysvětlil.
PRAHA – Tomáš Necid musel na svoji šanci naskočit do zápasu pěkně dlouho čekat. U lavičky stál a snažil se zůstat v rytmu. „Nebylo úplně jasné, koho vystřídám,“ vysvětlil. Nakonec nahradil kapitána Lukáše Jarolíma.

„Trenér mi řekl, ať si nabíhám do vápna a ať dám gól. Poslechl jsem ho,“ vylíčil svůj nástup do zápasu sedmnáctiletý útočník. „První šanci mi zmařil ofsajd, už jsem si to rovnal, ale ofsajd to byl,“ připomněl si svůj první záblesk příležitosti.

V poslední minutě přišla jeho chvíle. Rohový kop zprava zahrával David Kalivoda. „Rozebíhám se s náběhem kopajícího hráče, pak udělám dva tři rychlejší kroky, důležité je míč pořádně trknout hlavou. Natrénovat se to asi dá, cit určitě jenom sám nestačí,“ popsal svoji trefu, která vynesla Slavii do čela tabulky.

„Pak už přišla jenom euforie, běžel jsem za fanoušky, protože jsem cítil, že mají stejnou radost, jako mám já,“ popisoval krásné fotbalové chvíle.

„Chtěl bych za všechny fanouškům poděkovat, hráli jsme konečně v domácím prostředí. Světlice, krásná atmosféra, fandili nám, i když to nešlo... Díky moc. Jsme teď první, vyhráli jsme, dal jsem rozhodující branku, co víc si mohu přát, je to prostě super,“ uzavřel Necid povídání o strahovském večeru, který skončil tím nejlepším možným způsobem.

Slavia je po více než třech letech alespoň do pondělí na prvním místě.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články