O víkendu v Edenu Tipsport Cup | SK Slavia Praha
Více

O víkendu v Edenu Tipsport Cup

PRAHA – O víkendu pokračuje dalšími zápasy desátý ročník turnaje Tipsport Cup, Slavia sehraje hned dvě utkání – v sobotu od 12:30 (pozor je to o hodinu dříve, než byl původní rozpis) s Českými Budějovicemi před kamerami kanálu ČT4 Sport a v neděli od 11 hodin s Bohemians 1905.
PRAHA – O víkendu pokračuje dalšími zápasy desátý ročník turnaje Tipsport Cup, Slavia sehraje hned dvě utkání – v sobotu od 12:30 (pozor je to o hodinu dříve, než byl původní rozpis) s Českými Budějovicemi před kamerami kanálu ČT4 Sport a v neděli od 11 hodin s Bohemians 1905.

Obě střetnutí skupiny A se uskuteční na umělé trávě v pražském Edenu. Červenobílí vstoupili do turnaje díky juniorce posílené o tři hráče ligového áčka výborně – minulou sobotu deklasovali Viktorii Žižkov 5:1.

 

V dalších již odehraných duelech remizovala Příbram s Českými Budějovicemi 0:0, a Bohemians 1905 zdolali Jihočechy 1:0. Příbram hraje v sobotu s Klokany od 10 hodin v zápase před Slavií.

 

Naši fotbalisté celý týden dvoufázově trénovali, především nabírali fyzickou kondici. Do víkendových utkání s největší pravděpodobností nezasáhnou tři hráči, kteří doléčují zranění – Stanislav Vlček (zranění nártu), David Kalivoda (natažený stehenní sval) a Milan Černý (rehabilituje po operaci kolene).

 

Letošního ročníku Tipsport Cupu se zúčastní rekordní počet dvaceti týmů, rozdělených do čtyř pětičlenných skupin. Čtrnáct účastníků je prvoligových (chybějí pouze Sparta Praha a Baník Ostrava), pět druholigových a poprvé startuje i slovenský celek Artmedia Bratislava.


Z každé pětičlenné skupiny postoupí do semifinále pouze vítěz. Závěrečné duely se budou hrát v Praze: semifinále se uskuteční v sobotu 10. února a zápasy o konečné umístění o den později.

 

Juniorka Slavie nastoupí ve druhém zápase Dragoun Cupu na Vyšehradě proti Spartě B, výkop zápasu je v 11:30.


Obě utkání Tipsport Cupu budeme sledovat v online reportážích.


Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články