Na Strahově se tleskalo skvělému fotbalu | SK Slavia Praha
Více

Na Strahově se tleskalo skvělému fotbalu

PRAHA – Slavia vede ligovou tabulku o čtyři body. Nabídku, kterou jí její pronásledovatelé v sobotu učinili, naši fotbalisté s chutí přijali. První branku dal už v deváté minutě Standa Vlček, který dorazil míč hlavou do sítě po šanci Hrdličky.
PRAHA – Slavia vede ligovou tabulku o čtyři body. Nabídku, kterou jí její pronásledovatelé v sobotu učinili, naši fotbalisté s chutí přijali. První branku dal už v deváté minutě Standa Vlček, který dorazil míč hlavou do sítě po šanci Hrdličky. Hrdlička ve 45. minutě zvýšil na 2:0 také hlavou po centru Jarolíma z přímého kopu. Třetí gól dal Petr Janda v druhém poločase. Mnoho dalších šancí po protiútocích zůstalo nevyužito, blízko skórování byli například Švento, Urbánek, Krajčík a Jarolím. Diváci, kterých se sešlo více než sedm tisíc, vyprovodili naše hráče ze hřiště obrovským potleskem.

„Zápasů zbývá dost, může přijít i slabší chvilka. S výsledkem a výkonem jsem spokojený. Přesto jsem viděl pár nedůsledností v obraně v první půli. Chtěli jsme uzpůsobit hru našim výkonům zvenku, blok jsme měli na vlastní půlce a vyrážet do protiútoků. Druhá branka nás uklidnila," uvedl trenér Karel Jarolím. „Po dlouhé době jsme dohráli zápas v poklidu," dodal spokojený kouč.

„Proti Slavii v momentální formě se těžko něco hraje, mohu jen pogratuloval Karlu Jarolímovi. Naše šance byla jen v tom, abychom udrželi dlouho čisté konto, v desáté minutě nás ale Slavia potrestala velice kvalitním protiútokem, mrzí mne, že jsme nedali už čtyři zápasy gól," uvedl trenér Mostu Zdeněk Šcasný. „Na to, co Slavie předvádí, je radost pohledět. Prohrát se současnou Slavii není ostuda."

Utkání jsme sledovali on-line
Zápasový magazín Poločas, 2.52 MB, náhledová verze
Video
Rozhovor s trenérem Karlem Jarolímem
Ohlasy hráčů

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články