V Jablonci krize neskončila | SK Slavia Praha
Více

V Jablonci krize neskončila

JABLONEC - Slávisté si v závěru ligy připsali další bolestnou ztrátu. Utkání v Jablonci rozhodla vlastní branka Anteho Aračiče v 52. minutě po standardní situaci. Utkání nedohrál Radek Dosoudil, který v průběhu druhého poločasu viděl druhou žlutou kartu.
JABLONEC - Slávisté si v závěru ligy připsali další bolestnou ztrátu. Utkání v Jablonci rozhodla vlastní branka Anteho Aračiče v 52. minutě po standardní situaci. Utkání nedohrál Radek Dosoudil, který v průběhu několika minut druhého poločasu viděl druhou žlutou kartu. Domácí mohli své vítězství pojistit chvíli po vstřelené brance, Smíšek ale nastřelil hlavou břevno. Slavia nepřekonala soupeřova brankáře už dlouhých 485 minut.

„Krizové období bohužel trvá také po tomto zápase, máme nadále problémy v koncovce. V prvním poločase jsme soupeři nabídli celou řadu standardních situací, které způsobilo naše naivní bránění. Přesto jsme měli i dvě nadějné šance, směrem dopředu to však bylo znovu zbytečně nervózní.

V druhém poločase jsme si po laciné standardce dali vlastní branku. Střídání jsme chtěli udělat i za nerozhodného stavu, chtěli jsme posílit útok. Na týmu ale zůstala deka, vážnější situaci jsme si nevytvořili, naopak jsme mohli znovu inkasovat," uvedl na tiskové konferenci trenér Slavie Karel Jarolím.

Trenér se vyjádřil také k vyloučení Radka Dosoudila. „Je to v krátkém čase podruhé, budu s ním mít důrazný pohovor." A jak ze současné situace ven? „Jsme v krizi, kterou musíme zlomit vůlí, nezbývá nám, než se pokusit se z toho dostat výhrou proti Mladé Boleslavi," povzdechl si trénér.

„Jsem rád, že jsme konečně doma vyhráli, sestavu jsme dávali složitě dohromady, Loučka, Fukal i Flachbart měli zdravotní problémy. Vyhrávali jsme osobní souboje a přinutili jsme soupeře vstřelit si vlastní branku výborně provedenou standardkou," radoval se po utkání kouč domácích Petr Rada.

Utkání jsme sledovali on-line
Ohlasy hráčů

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články