Marek Suchý úspěšně absolvoval operaci | SK Slavia Praha
Více

Marek Suchý úspěšně absolvoval operaci

PRAHA - Operace fraktury jařmové kosti, kterou podstoupil dnes dopoledne slávistický obránce Marek Suchý, proběhla bez komplikací. Náš web o tom informoval klubový lékař Tomáš Krůta.
PRAHA - Operace fraktury jařmové kosti, kterou podstoupil dnes dopoledne slávistický obránce Marek Suchý, proběhla bez komplikací. Náš web o tom informoval klubový lékař Tomáš Krůta. Obránce si bude muset od fotbalu odpočinout nejméně dva měsíce a přijde tak i o mistrovství světa U20 v Kanadě.

Operace proběhla bez komplikací, cítím se dobře," potvrdil dobrou zprávu v exkluzivním telefonátu pro náš web také Marek Suchý.

Děkuju všem fanouškům za pozdravy a přání brzkého uzdravení," vzkázal na úvod a pak se vrátil k nešťastnému okamžiku čtvrtečního zápasu.

Chtěl jsem úplně v klidu odehrát míč do autu, bylo jasné, že u něj budu dřív. Pecka do toho vletěl naprosto zbytečně. Hrál celý zápas hodně do těla, už v předchozím průběhu jsem od něj dostal v přerušené hře ránu loktem. To mu budu těžko odpouštět," říkal smutným hlasem.

Přijdu nejenom o konec ligy, ale i o šampionát, na který jsem se dlouho těšil," mrzelo ho.

Hrozivé křupnutí slyšeli i diváci na tribuně. Hned jsem věděl, že je zle, lekl jsem se. Ze Strahova jsem jel rovnou do nemocnice, kde mě přijal pan primář Hubáček a oznámil mi, že ráno budu muset na operaci. Přes noc jsem si ledoval obličej, dalo se to vydržet."

Operace začala ráno v osm hodin. Trvala hodinu a půl, kost mi napravili přes pusu, takže na obličeji nebudu mít jizvu."

Marek Suchý už měl také první návštěvu, po tréninku za ním zajeli Matej Krajčík a Michal Vorel. Když Matej viděl, jaké jsou tu sestřičky, tak říkal, že do soubojů bude chodit taky zostra, aby tu mohl být ošetřovaný," usmál se Suchý.

V nemocnici bude hospitalizován zřejmě do půlky příštího týdne. V sobotu mu předáme pozdravy od našich čtenářů.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články